ZTE Quartz officieel: dit is wat je moet weten over de smartwatch

10 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
zte-quartz

ZTE heeft de ZTE Quartz uit de doeken gedaan. Dit is een relatief goedkope Android Wear 2.0-smartwatch die binnenkort al te koop is in de Verenigde Staten. Over een Europese release is op moment van schrijven helaas nog niets bekendgemaakt.

Dit is de ZTE Quartz

Fabrikant ZTE heeft een smartwatch met Android Wear 2.0 aangekondigd: de ZTE Quartz. Dit is een smartwatch met een amoled-scherm van 1,4-inch. Het apparaat is bestand tegen water en laat gebruikers het meegeleverde bandje omwisselen voor een ander bandje van 22 millemeter. Verder is er een accu van 500 mAh aanwezig, waardoor de kans groot is dat dit slimme horloge (meer dan) een volledige dag meegaat. Eind volgende maand is het horloge al te koop in de Verenigde Staten en deze week ook online op ZTE`s website.

De ZTE Quartz wordt straks voor ongeveer 200 dollar aangeboden; dat is omgerekend 189 euro. Je moet het dan wel zonder een aantal functies stellen, zoals een hartslagmeter, een nfc-chip of een draaibare rand aan de bovenkant, zoals bijvoorbeeld de LG Watch Style wel heeft. Maar dit betekent ook dat de accu langer mee kan gaan — dus het is maar net wat je zoekt in een smartwatch. In Amerika wordt het apparaat ook aangeboden met een lte-verbinding. De kans is echter heel groot dat we die versie niet (heel snel) in Nederland gaan aantreffen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)