Disclaimer en informatie

FWD logos kleuren

FWD.nl is een veelzijdig platform om mensen met interesse in audio, video, mobile en smarthome systemen informatie hierover te verschaffen. FWD.nl richt zich op de lifestyle-kant van de consumentenelektronicamarkt, met focus op vergelijkende tests, achtergrondverhalen, speciale thema's, innovatieve projecten, interviews en artikelen over onderwerpen die niet direct over producten gaan maar wel interessant zijn voor de consument die van elektronica houdt. Natuurlijk blijft FWD.nl ook het belangrijkste nieuws verslaan en uitgebreide reviews van de nieuwste producten publiceren. Op deze manier kunnen deze consumenten op de juiste manier, met onafhankelijk en objectief advies, de juiste apparatuur aanschaffen voor een perfect systeem.

FWD Media

FWD.nl / FWD Media is een onderdeel van 360 Publishing B.V.

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • De eigenaar: de eigenaar van de website;
  • Gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • U: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • De content: alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

  1. De content is door de eigenaar met de grootste zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  2. De uitgever spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
  3. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor getoonde content op de aan deze website gekoppelde bestanden.
  4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
  5. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op andere publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk te worden verzocht. Zonder deze schriftelijke toestemming kunt u geen content of delen van deze pagina gebruiken.