Reviews

Reviews Mobile

Op deze pagina vind je uitgebreide reviews van de nieuwste smartphones en tablets die in Nederland te koop zijn. Zo vind je hier onder andere recensies van de nieuwste Android smartphones en tablets, maar ook recensies van Apple’s iPad en iPhone. We testen mobiele apparaten in verschillende prijsklassen. Zo vind je smartphones en tablets van high-end tot betaalbare budgettoestellen. Zo vind je altijd een geschikte smartphone of tablet op onze website.

Meer dan alleen smartphones en tablets

De categorie Mobile is echter groter dan alleen smartphones en tablets. Daarom vind je hier ook reviews van wearables zoals de smartwatch en fitnesstrackers. Andere mobiele apparaten worden zeker niet vergeten. Wil je het gemak van een tablet en laptop in één apparaat? Kijk dan zeker eens bij de laatste recensies van convertibles. Wil je liever een betaalbare laptop of convertible met ChromeOS? Dan zit je ook zeker goed bij onze reviews van de nieuwste Chromebooks.

Over FWD

FWD is hét platform op het gebied van consumer electronics. Je vindt hier het laatste nieuws, de beste reviews en de handigste tips en achtergronden op het gebied van Beeld, Mobile, Smarthome, Audio en Entertainment.