Adverteren op FWD

FWD logos kleuren

Het FWD-platform

FWD is met 1.2 miljoen unieke bezoekers per maand het meest bezochte lifestyle platform voor tech en consumentenelektronica in Nederland en België. Een fulltime redactie brengt dagelijks het laatste nieuws, voorziet lezers van diepgaande reviews en schrijft uitgebreide achtergronden.

Het FWD-platform bestaat uit de volgende verticals:

  • Audio
  • Beeld
  • Smarthome
  • Mobile
  • Entertainment
  • Create

Gezamenlijk vormen deze verticals het FWD-platform dat d.m.v. websites, nieuwsbrieven, het magazine en een jaarboek jaarlijks meer dan 15 miljoen contacten legt met consumenten in Nederland en België.

Bezoekersprofiel

FWD bereikt maandelijks meer dan 1,2 miljoen mannen (70%) en vrouwen (30%) in de leeftijdsgroep 25-64 jaar in Nederland en België met een bovenmatige interesse in tech-lifestyle consumentenelektronica: van hardcore techfanaten tot de early adopter consument die alles wil weten over high end audio/video, domotica, mobile phones/tablets, wearables en entertainment.

FWD is bovenal een community van betrokken leden; mensen die op het kritisch oordeel van onze gespecialiseerde redacteuren vertrouwen als ze op zoek gaan naar informatie over nieuwe (of tweedehands) consumentenelektronica.

De FWD tariefkaart kunt u opvragen via onderstaande contactgegevens.

Contact

Voor nadere informatie, advies of vragen, neem contact op met:

Gavin Verbeek, +31 (0)6 14 53 77 16, gverbeek@fwdmagazine.com
René van der Geld, +31 (0)24 373 58 81, rene@vdgeld.nl