De Samsung Galaxy S24-serie met Galaxy AI is nu verkrijgbaar (ADV)

26 januari 2024 5 Minuten 0 Reacties
Samsung Galaxy S24-serie

Kunstmatige intelligentie komt naar je telefoon! Maak kennis met de beste smartphones van dit moment. De Galaxy S24-serie van Samsung combineert kunstmatige intelligentie met de snelste hardware, een premium design, zeven jaar ondersteuning en de beste camera’s in de krachtigste toestellen van dit moment.

Samsung wil je kennis laten maken met het nieuwe tijdperk van mobiele AI met de Galaxy S24-serie. De nieuwe smartphones zetten een grote stap vooruit. Samsung brengt je geen overbodige functies met kunstmatige intelligentie die je toch niet gaat gebruiken, maar laat de nieuwe Galaxy AI echt integreren in jouw leven. De Samsung Galaxy S24-serie bestaat uit drie nieuwe smartphones. Zo is daar de reguliere Galaxy S24, de iets grotere Galaxy S24+ en tot slot het ultieme high-end toestel, de Samsung Galaxy S24 Ultra. We stellen de nieuwe smartphones graag aan je voor.

Samsung Galaxy S24

De Samsung Galaxy S24 is het kleinste toestel van de drie, maar weet alsnog flink hoge ogen te gooien met high-end specificaties. Zo heeft dit toestel een FHD+ Dynamic Amoled-scherm van 6,2-inch, een nieuwe Exynos-chipset, 8 GB werkgeheugen en 128 GB of 256 GB opslaggeheugen. Je kunt de 4.000 mAh-batterij van de smartphone draadloos opladen, maar ook met een 25W-adapter.

Er gaat wederom veel aandacht uit naar de camera’s van de Galaxy S24. Aan boord vinden we een hoofdcamera van 50 megapixel met optische beeldstabilisatie en een diafragma van f/1.8, een ultra-wide camera van twaalf megapixel, telephoto camera van tien megapixel met 3x optische zoom en een frontcamera van twaalf megapixel. De smartphone draait op Android 14 met One UI 6.1 en is stof- en waterbestendig. Samsung belooft maar liefst zeven grote Android-updates en zeven jaar beveiligingsupdates voor dit toestel.

Samsung Galaxy S24+

De ‘Plus’-versie beschikt meestal over een iets groter scherm, maar is verder meestal identiek aan het reguliere model. Zo niet deze keer, want Samsung heeft de verschillen groter gemaakt waardoor de Samsung Galaxy S24+ voor een deel echt een ander toestel is geworden.

Zo beschikt de Samsung Galaxy S24+ over een groter Dynamic Amoled-scherm van 6,7-inch. Ook de resolutie is een stukje hoger. Dit keer treffen we een QHD+-resolutie (120Hz) aan. Het toestel heeft 12 GB werkgeheugen en 256 GB of 512 GB opslaggeheugen. De batterij heeft een capaciteit van 4.900 mAh en kan met 45W opgeladen worden. Een stukje sneller dan het reguliere toestel dus. Dankzij het grotere en scherpere display, de grotere batterij met sneller opladen en meer werk- en opslaggeheugen is de Samsung Galaxy S24+ echt een ander toestel dan de reguliere Galaxy S24.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Zoek je echt het beste van het beste op het gebied van de hardware en de camera’s? Dan kom je uit bij het nieuwe toptoestel binnen de Galaxy S24-serie: de Samsung Galaxy S24 Ultra biedt alles wat je nodig hebt. Samsung heeft dit keer het uiterlijk aangepakt. Geen gebogen schermranden, maar een recht en plat scherm van 6,8-inch in een QHD+-resolutie. Aan boord vind je 12 GB werkgeheugen en 256 GB, 512 GB of 1 TB aan opslaggeheugen, afhankelijk welke configuratie je kiest. De Ultra-versie heeft met 5.000 mAh de grootste batterij aan boord. Ook de stylus van Samsung, de S Pen, keert terug bij dit toestel. Dit opent de deuren naar allerlei creatieve en productieve mogelijkheden, zowel privé als bij zakelijk gebruik.

Uniek is de nieuwe hoofdcamera van de Samsung Galaxy S24 Ultra. Het toestel heeft een hoofdcamera van maar liefst 200 megapixel met optische beeldstabilisatie en een diafragma van f/1.7. Verder vinden we een ultra-wide camera van twaalf megapixel, telephoto camera van 50 megapixel met 5x optische zoom en een tweede telephoto camera van tien megapixel met 3x optische zoom aan boord. Voorop vinden we een selfiecamera van twaalf megapixel. De Samsung Galaxy S24 Ultra is de ultieme smartphone.

Galaxy AI

Kunstmatige intelligentie op je smartphone. Misschien kun je je er nu nog niets bij voorstellen, maar wacht maar totdat jij dit toestel in gebruik hebt en je wilt nooit meer iets anders. Wat zijn de mogelijkheden van Galaxy AI? Zo kun je bijvoorbeeld zonder problemen bellen met iemand die een vreemde taal spreekt. AI Live Translate Call zorgt ervoor dat jij gewoon een persoonlijke vertaler op je smartphone hebt. Vertalingen van audio en tekst verschijnen in realtime op je smartphone uit de Galaxy S24-serie.

Andere handige AI-functies zijn Circle to Search, waarbij je veel sneller dingen kunt opzoeken, ChatAssist voor het vertalen van vreemde berichten, Tone Change voor formeel of casual taalgebruik of NoteAssist als je persoonlijke assistent. En wat dacht je van alle AI-functies voor de camera’s op dit toestel? Zo maak je de mooiste foto’s en video’s. Galaxy AI is de ultieme metgezel tijdens al jouw avonturen.

Nu verkrijgbaar bij Odido

Kun je verlengen of wil je een nieuw abonnement afsluiten? De nieuwe Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ of Galaxy S24 Ultra zijn nu verkrijgbaar. Bekijk de Samsung S24 bij Odido. Kies uit diverse kleuren en geheugenconfiguraties. Bij Odido vind je een telefoon en abonnement die perfect bij jouw gebruik past.

Reacties (0)