LG Watch Sport duikt op bij de Geekbench-benchmark

06 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
lg-google-smartwatches-low-res

Nu de onthulling van de LG Watch Sport, en zijn kleine broer, dichterbij komt, duikt het slimme horloge op in een bekende benchmark. De verwachting is dat deze smartwatch voorzien wordt van Android Wear 2.0 en op woensdag wordt aangekondigd.LG Watch Sport te zien in benchmark

Zoals eerder vermeld is de verwachting dat LG, wellicht samen met Google, op woensdag 8 februari twee smartwatches uit de doeken doet. Eén van die smartwatches is de LG Watch Sport, de grote versie van de twee nieuwe slimme horloges. Deze smartwatch zal naar verluidt een prijskaartje van 349 dollar gaan meekrijgen en gebruikers onder meer 4g, gps en nfc gaan aanbieden. Met die laatste optie zou ook betalingen kunnen worden verricht, mits er applicaties worden uitgebracht die optimaal gebruik van de hardware maken.

De LG Watch Sport is dit weekend opgedoken in een benchmark, de welbekende Geekbench. In de database is te lezen dat het apparaatje wordt aangedreven door een onbekende quadcore-processor, die wel van Qualcomm afkomstig is. Die processor is geklokt op 1,09 GHz. Zoals verwacht wordt het horloge geleverd met 768 aan werkgeheugen en zal het 1,38″-scherm een resolutie van 480 bij 480 pixels gaan krijgen. Ook is er een accu van 430 mAh aanwezig en draait de hardware op Android 7.1.1, wat mogelijk dus Android Wear 2.0 is.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)