De Lenovo Explorer is de Mixed Reality Headset van het Chinese bedrijf

01 september 2017 1 Minuut 0 Reacties
lenovo-explorer

Lenovo heeft tijdens haar presentatie vlak voor de start van de IFA-beurs in Berlijn de Lenovo Explorer onthuld. Dit is de Mixed Reality Headset van het bedrijf, die werkt met speciaal ontwikkelde controllers die zonder sensoren werken.Dit is de Lenovo Explorer

Lenovo heeft officieel de Lenovo Explorer uit de doeken gedaan tijdens haar perspresentatie die vlak voor de start van de IFA-beurs in Berlijn gehouden werd op donderdag. Dit is de Mixed Reality Headset van het Chinese bedrijf. Ook heeft de fabrikant meteen laten weten wanneer we de headset kunnen verwachten en wat die moet gaan kosten: in november kun je er één, compleet met de controllers die geen externe sensoren nodig hebben, kopen voor een bedrag van 499 euro (dat is niet helemaal wat er destijds beloofd werd qua prijs).

Samen met Microsoft heeft Lenovo de Lenovo Explorer Mixed Reality-headset ontworpen met meer dan honderd VR-ready titels. De Explorer sluit je simpelweg aan met één kabel op je pc. Je kunt online surfen of series kijken in een virtuele kantooromgeving, VR-games spelen, nieuwe dingen ontdekken door holo-tours en 3D, 360 graden en 4K video’s kijken. Verder kun je er ook een Xbox One-controller op aansluiten (net zoals op de Rift) en kun je werken in Microsoft Office. Ook wordt digitale assistent Cortana ondersteund.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)