Patent toont modulaire koppelingsmodule voor Apple Watch

18 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
20180418091246_modulaire-koppeling-apple-watch-patent.jpg

Er is een patent van Apple opgedoken waarin een modulaire koppelingsmodule wordt omschreven voor de Apple Watch, de smartwatch van het bedrijf. Met deze module is het, nu in elk geval in theorie, mogelijk de mogelijkheden van de smartwatch uit te breiden middels externe accessoires.

Modulaire koppelingsmodule voor Apple Watch

Apple werkt mogelijk aan een manier om de mogelijkheden van de Apple Watch uit te breiden. In 2015 droeg het bedrijf het patent aan en onlangs kreeg het daadwerkelijk het patent in handen. In het document wordt een `Auxiliary electronic device attachable to a wearable electronic device omschreven`. Heel simpel gezegd betekent dit, nu in elk geval theoretisch, dat Apple werkt aan een koppelingsmodule voor de Watch, waarmee de mogelijkheden dus kunnen worden uitgebreid. Helaas is er weinig informatie beschikbaar over de accessoire.

Wel wordt er nog in het patent beschreven dat er bijvoorbeeld een sensor kan worden toegevoegd voor het meten van luchtkwaliteit. Wanneer Apple deze accessoire zou willen uitbrengen, is onbekend. Mogelijk kunnen Apple Watch-eigenaars met [link type=”article” id=”2022″ target=”_blank” name=”oudere modellen“] zo alsnog nieuwe functies toevoegen die wel aanwezig zijn op nieuwe modellen, zonder opnieuw zo`n smartwatch te hoeven kopen. Het bedrijf heeft er zelf nog niets over naar buiten gebracht. Onduidelijk is ook of Apple daadwerkelijk van plan is hier iets mee te doen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)