Ontwikkelaar Appfour lanceert toetsenbord voor Android Wear 2.0

08 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
appfour-toetsenbord

De inmiddels bekende app-ontwikkelaar Appfour heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android Wear 2.0: een eigen toetsenbord. Eerder lanceerde deze developer al een YouTube-videospeler, een browser en een e-mailapplicatie voor het platform voor smartwatches.

Download het toetsenbord van Appfour

Ontwikkelaar Appfour is mogelijk één van de leidende krachten als het gaat om third-party developers voor Android Wear. In het verleden hebben we al vaker geschreven over deze app-maker, want het team lanceerde eerder al een YouTube-videospeler, een wifi-manager, een pdf-lezer, een kalender, een reguliere videospeler en zelfs een aparte launcher. Vandaag komt daar een extra app bij, waarmee je de Android Wear-ervaring kunt aanpassen: een toetsenbord. Het keyboard presenteert minder toetsen op het scherm.

Dat is even wennen, maar dat houdt wel in dat je beter een bepaalde letter in kunt drukken, zonder dat je meteen drie andere letters aantikt. Dit betekent wel dat je constant tussen de schermen moet wisselen. Dat klinkt als een vervelende taak — maar ergens is tikken op een smartwatch al in de kern vervelend om te doen. Desondanks is het fijn dat er alternatieven bestaan, zodat je het tikken wellicht minder vervelend voor jezelf kunt maken. De app is gratis te downloaden, maar bevat wel advertenties en digitale aankopen.

Keyboard for Android Wear


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)