Nieuwe fitnesstracker van Polar houdt je hartslag en slaap in de gaten

25 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
polar-a370-fitnesstracker

Polar heeft deze week een nieuwe fitnesstracker aangekondigd, die onder andere je slaap en je hartslag in de gaten kan houden. De tracker is nu alvast vooruit te bestellen voor een bedrag van 199,99 euro. De levering zal volgende maand plaatsvinden.

Dit is de Polar A370

Polar heeft deze week wederom een fitnesstracker aangekondigd: de A370. Net zoals dat het geval is bij de andere wearables van het apparaat, kan ook de A370 je fitnessactiviteiten in de gaten houden. Ook kan de tracker je hartslag bijhouden en je slaap monitoren, maar dat zijn op zich geen grote nieuwe features voor het polsapparaat. Het grote verschil tussen de A360 en de A370 is dat de laatstgenoemde nu elke vijf minuten je hartslag kan registreren, of je nu sport of niet. De A360 deed dat alleen wanneer je echt actief bezig was.

En dat is eigenlijk het enige dat de nieuwe fitnesstracker te bieden heeft ten opzichte van haar voorganger. Verder is de A370 een fitnesstracker zoals je mag verwachten en kan het allerlei (basale) zaken volgen, bijhouden en registeren. Wanneer je haar koppelt aan een smartphone, dan kun je er ook notificaties op ontvangen. Daarnaast kun je er ook andere fitnessaccessoires van Polar op aansluiten. De nieuwe A370 kan nu al vooruit worden besteld op de website van de fabrikant. De prijs is 199,99 euro en de levering vindt plaats in juni.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)