Misfit verstopt fitnesstracker in luxe medaillon of armband

20 december 2015 1 Minuut 0 Reacties
misfit 2

sfit heeft afgelopen zomer een verdienstelijke fitnesstracker gepresenteerd. Maar je kunt er niet echt mee naar een sjiek feestje. Daar heef Misfit nu in samenwerking met een sieradenfabrikant iets aan gedaan. De fitnesstracker is verstopt in een luxe uitziende medaillon, die als collier of armband kan worden gedragen.Helena Bracelet

Misfit is hiertoe in zee gegaan met Baublebar, die de Helena Bracelet en de Helena Necklace heeft gemaakt waar de Misfit Flash precies in past. Goud en bling is wat de klok slaat met deze nieuwe `verpakking` voor de wearable. De Misfit Flash is verborgen onder een laag kristallen en goudkleurige elementen die de functionaliteit van de wearable niet aantasten, maar ook tijdens een party het aantal stappen keurig bijhoudt terwijl voor niemand te zien is dat het hier om een fitnesstracker gaat.

Zeventig dollar

Of er echt goud en kristal aan te pas komt, valt zeer te betwijfelen, aangezien je voor nog geen zeventig dollar deze medaillon kunt aanschaffen bij diverse Amerikaanse webwinkels. Dan krijg je de Misfit Flash erbij, inclusief het veel minder sexy siliconen bandje en een siliconen gesp waarmee je het overal aan of onder je kleding kunt aanbrengen om sportieve prestaties te registreren.

Stappenteller

De Misfit Flash kan via een verbonden app met zowel een iPhone als een Androidtelefoon werken. De tracker houdt je stappen bij en de duur dat je hebt bewogen, en laat met led-lichtjes zien hoe ver je daarmee bent. De tracker kost rond de twintig euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)