Magic Leap One zal deze zomer worden verscheept

12 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
20171221143135_FWD-Magazine.jpg

Magic Leap heeft laten weten dat de augmentedrealitybril Magic Leap One Creator Edition vanaf deze zomer wordt verscheept naar de eerste klanten. Dat heeft het bedrijf tijdens een livestream laten weten.

Magic Leap One zal deze zomer worden verscheept

De eerste augmentedrealitybril van het bedrijf Magic Leap, genaamd Magic Leap One Creator Edition, zal deze zomer worden verscheept. Op moment van schrijven heeft de fabrikant nog geen exacte datum vrijgegeven voor de release van de bril en ook weten we nog niet wat die moet gaan kosten. Wel weten we dat het product ongeveer even duur moet gaan worden als een high-end smartphone, dus mag je rekening houden met een bedrag van duizend dollar en euro. De bril draait op de Nvidia Tegra X2-chipset, liet het bedrijf ook weten.

Ook is er meteen een demo gegeven tijdens de livestream. De Magic Leap One is in staat handbewegingen te herkennen, zoals knijpen en wijzen, wat verschillende effecten teweeg kan brengen. Ook kun je met je hand dingen afweren, bijvoorbeeld. Daarnaast zou het mogelijk moeten zijn games in multiplayer te spelen, waardoor je de augmentedreality-ervaring ook met andere mensen kunt beleven. Dit is helaas nog niet tentoongesteld. Ook opvallend: we hebben nog niemand live de headset zien dragen en gebruiken.

Mocht je dus enthousiast zijn over de Magic Leap One, wacht dan sowieso de eerste recensies even af. Het is namelijk nog helemaal niet goed duidelijk hoe goed de bril nou precies werkt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)