‘LG Watch Sport zal 349 dollar gaan kosten’

02 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
lg-google-smartwatches-low-res

De LG Watch Sport, de grootste van de twee nieuwe LG-smartwatches, zou 349 dollar moeten gaan kosten, aldus de nieuwste geruchten. Eerder kwam al naar buiten dat de LG Watch Style honderd dollar goedkoper zal zijn, ook aldus geruchten.

LG Watch Sport kost 349 dollar – gerucht

LG werkt momenteel samen met Google aan twee smartwatches. Waarschijnlijk heten die de LG Watch Sport (de grote variant) en de LG Watch Style (de kleinere versie). Over die Style kwam eerder al naar buiten dat het apparaatje 249 dollar zou gaan kosten en nu melden geruchtemakers dat de Sport 349 dollar zal gaan kosten. Ook zal dit de eerste Android Wear 2.0-smartwatch moeten worden die gebruik kan maken van Android Pay, maar de vraag is of dat ook meteen in Nederland het geval zal zijn — Pay is hier nog niet uitgerold.

De smartwatches zouden geen Google-merk gaan krijgen en in plaats daarvan door het leven gaan als de LG Watch Sport en Watch Style. De grote variant krijgt een 1,38″-scherm, terwijl de kleine een display krijgt van 1,2-inch. Verder krijgt de Sport meer werkgeheugen (768 tegenover 512 in de Style), een sim-kaartsleuf, hartslagmeter en gps. De Style krijgt die features niet, maar wel een IP67-certificatie. De Sport krijgt een IP68-variant. Ook zou alleen de grote Sport worden voorzien van een nfc-chip, voor onder andere betalingen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)