Huawei Watch 2 en vijf andere smartwatches ontvangen Oreo-update

16 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties

Google heeft laten weten dat er wederom zes smartwatches zijn die de update naar Android Oreo hebben gekregen, waaronder de Huawei Watch 2. Op dit moment is Google bezig met het uitrollen van de update; een groot aantal slimme horloges die leunen op het platform hebben de update al ontvangen.

Huawei Watch 2 en meer ontvangen Android Oreo

Er is een lange lijst met smartwatches beschikbaar die uiteindelijk de update naar Android Oreo [link type=”article” id=”12032″ target=”_self” name=”gaan ontvangen“] en een gedeelte van die lijst heeft de update al ontvangen — maar dat geldt helaas nog niet voor alle horloges. Voor het gros geldt dat de update `binnenkort` komt. Vandaag zijn er wederom zes smartwatches aan de beurt die de Oreo-update kunnen ontvangen. Google heeft namelijk bevestigd dat [link type=”article” id=”10094″ target=”_self” name=”Huawei Watch 2“], Casio WSD-F20, Casio WSD-F10, Polar M600, ZTE Quartz en Mobvoi Ticwatch S & E allemaal de update kunnen binnenhalen.

Hiervoor waren een aantal andere smartwatches al aan de beurt die de Oreo-update hebben ontvangen, namelijk Fossil Q Venture, LG Watch Sport, Louis Vuitton Tambour, [link type=”article” id=”11931″ target=”_self” name=”Michael Kors Sofie“] en Montblanc Summit. Ondertussen wachten eigenaars van een groot aantal andere smartwatches nog op de handige update, waaronder LG Watch Style, Misfit Vapor, Nixon Mission, TAG Heuer Connected Modular 45, Fossil Q Founder 2.0, Fossil Q Marshal, Fossil Q Wander, Michael Kors Access Bradshaw en Michael Kors Access Dylan.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)