Fitbit Ionic vanaf 1 oktober te koop in Nederland

25 september 2017 1 Minuut 0 Reacties
Fitbit Ionic

Fitnesstrackerfabrikant Fitbit heeft laten weten dat de fitnesswatch Fitbit Ionic vanaf 1 oktober wereldwijd verkrijgbaar is. Ontwikkelaars kunnen vanaf 26 september aan de slag met de ontwikkeling van applicaties voor de nieuwe hardware.

Fitbit Ionic vanaf 1 oktober te koop

Fitbit kondigt vandaag aan dat haar nieuwe producten, Fitbit Ionic en Fitbit Flyer, vanaf 1 oktober wereldwijd verkrijgbaar zijn bij de grote retailers. Daarbij lanceert Fitbit morgen haar software ontwikkelingskit (sdk), wat de ruim duizend aangemelde ontwikkelaars in staat stelt apps en wijzerplaten te ontwikkelen. De ontwikkelingskit maakt het tevens mogelijk reviews en beschikbaarheid in te dienen in de Fitbit App Gallery. De fabrikant belooft verder dat de smartwatch voor fitness zo`n vijf dagen kan meegaan op een volle accu.

Fitbit Ionic is een smartwatch gericht op health & fitness-features, zoals gps, verbeterde hartslagmeting, begeleidende workouts en automatische slaapmonitoring. Daarbij levert het contactloos betalen, interne muziekopslag, notificaties, wijzerplaten en verschillende populaire apps, zoals Strava en Weather (van AccuWeather). Verder worden er deze herfst Flipboard, Game Golf, Nest en Surfline toegevoegd aan de App Gallery. De Fitbit Flyer is een set draadloze oortjes, die je op de Ionic kunt aansluiten voor muziek.

Prijs en beschikbaarheid

De Ionic kost 349,95 euro, klassieke accessoires en sportbandjes kosten 29,95 euro per stuk en de handgemaakte lederen accessoires zijn 59,95 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)