Eigenaars van een Apple Watch kunnen nu watchOS 4.0 downloaden

20 september 2017 1 Minuut 0 Reacties
20171003102809_watchos-4.jpg

Eigenaars van een Apple Watch kunnen vanaf nu de update naar watchOS 4.0 downloaden, de nieuwste versie van het besturingssysteem voor de smartwatch van Apple. In dit artikel een overzicht van wat je moet weten en hoe je de update downloadt.

watchOS 4.0 nu te downloaden

Apple heeft op dinsdagavond Nederlandse tijd de nieuwste versie van het watchOS gelanceerd: watchOS 4.0. Deze update neemt een aantal nieuwe functies met zich mee, zoals nieuwe wijzerplaten en mogelijkheden met betrekking tot fitness en workouts. Ook introduceert deze versie van het besturingssysteem voor de smartwatches van Apple een verbeterde hartslagmonitoring, een update voor de activiteitenapplicatie en nog een groot aantal kleine veranderingen. Zoals een nieuwe dock en verbeterde bluetooth-verbinding.

Voordat je kunt beginnen met updaten, dien je ervoor te zorgen dat je iPhone met een wifi-netwerk verbonden is. Ook moet de Apple Watch opgeladen worden tijdens het updaten. Je dient tenminste vijftig procent energie over te hebben voordat je het updateproces start. Daarnaast dient je iPhone de nieuwste versie van iOS te hebben (klik daarvoor hier). Heb je dat gedaan, dan kun je vanuit de applicatie op de smartphone het updateproces starten. Wil je meer lezen over de nieuwe Apple Watch Series 3? Check dan dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)