De Magic Leap One heeft een prijskaartje van meer dan 2.200 dollar

08 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
20171221143135_FWD-Magazine.jpg

De Magic Leap One is dan eindelijk te bestellen in de Verenigde Staten, waardoor de prijs ook bekend is: 2.295 dollar (omgerekend zo`n 1.981 euro). Aanvankelijk werd gesteld dat de bril een soortgelijke prijs als een high-end smartphone zou krijgen -- daar is dit bedrag meer dan het dubbele van.

Prijs van Magic Leap One bekend

Vanaf vandaag kunnen Amerikanen officieel de Magic Leap One Creator Edition kopen — de eerste consumentenbril van Magic Leap. De bril heeft een gigantisch prijskaartje gekregen van maar liefst 2.295 dollar, dat omgerekend zo`n 1.981 euro is. Daarnaast kunnen mensen voor nog eens 495 dollar extra (427 euro is dat) een professional development package bestellen — maar dan krijg je wel een nieuwe bril binnen 24 uur nadat de oude kapot gegaan is. Zie dit dus als een extra dure verzekering voor je bril, naast de andere twee onderdelen.

Want naast de bril, genaamd Lightwear, krijg je ook een draagbare computer, genaamd Lightpack en een controller meegeleverd. De Lightwear zorgt ervoor dat de door de computer gegenereerde beelden over de extra wereld wordt geprojecteerd, terwijl de Lightpack is voorzien van een Nvidia Tegra X2-chip voor alle grafische rekenkracht. Ook is er 8 GB aan werkgeheugen aanwezig, evenals 128 GB aan opslagruimte. De accu moet drie uur meegaan en kan worden opgeladen middels usb-c. Er is ook een koptelefoonaansluiting, evenals kleine speakers.

Vooralsnog wordt de Magic Leap One niet in Nederland geleverd en onduidelijk is wanneer dit gebeurt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)