Apple lanceert watchOS 5 voor Apple Watch

18 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
20180912200114_Apple-Watch-Series-4-2.jpg

Apple heeft maandagavond Nederlandse tijd officieel watchOS 5 gelanceerd voor Apple Watch. De smartwatch ondersteunt nu podcasts, walkie-talkie en meer. Voordat je de update echter kunt downloaden, moet je er wel voor zorgen dat je iOS 12 hebt geïnstalleerd op je iPhone.

Download watchOS 5

Eigenaars van een Apple Watch (vanaf Series 1, het eerste model wordt niet meer ondersteund) kunnen nu watchOS 5 downloaden. Deze update brengt de Podcast-app voor het eerst naar het platform toe. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd aan de Siri-wijzerplaten en krijg je toegang tot de walkie-talkie-functie, waarmee je van Apple Watch naar Apple Watch kunt communiceren. Bovendien is het bedieningspaneel aangepast en opgeschoond, kun je gedeelde webpagina`s laden en kunnen meer wijzerplaten complicaties laten zien.

Voordat je kunt beginnen met updaten, dien je ervoor te zorgen dat je iPhone met een wifi-netwerk verbonden is. Ook moet de Apple Watch opgeladen worden tijdens het updaten. Je dient tenminste vijftig procent energie over te hebben voordat je het updateproces start. Daarnaast dient je iPhone de nieuwste versie van iOS te hebben (klik daarvoor hier). Heb je dat gedaan, dan kun je vanuit de applicatie op de smartphone het updateproces starten. Wil je meer lezen over de nieuwe Apple Watch Series 4? Check dan dit artikel. 


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)