Apple geeft kleine update voor Apple Watch vrij voor bugfixes

20 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
20170927105638_apple-watch-series-3-freedom-calls.png

Eigenaars van een (recente uitgave van) Apple Watch opgelet: er is nu een kleine update beschikbaar voor het slimme horloge, die bugproblemen moet oplossen. Deze update neemt geen grote nieuwe functies met zich mee en staat dus geheel in het teken van stabiliteit van de software.

Download watchOS 4.2.3

Apple heeft een kleine update uitgebracht voor watchOS. Deze update staat niet in het teken van grote, nieuwe functies, maar wel in het teken van stabiliteit en prestatieverbeteringen. Mocht je namelijk een bepaald teken ontvangen op je Apple Watch, dan kan het zomaar zijn dat het systeem vastloopt en je door hoepels moet springen om het probleem te verhelpen. Door het downloaden van watchOS 4.2.3 hoeft dat niet, want je bent beschermd tegen dat speciale teken. De iPhone heeft ook een update ontvangen voor deze bug.

Voordat je kunt beginnen met updaten, dien je ervoor te zorgen dat je iPhone met een wifi-netwerk verbonden is. Ook moet de Apple Watch opgeladen worden tijdens het updaten. Je dient tenminste vijftig procent energie over te hebben voordat je het updateproces start. Daarnaast dient je iPhone de nieuwste versie van iOS te hebben (klik daarvoor hier). Heb je dat gedaan, dan kun je vanuit de applicatie op de smartphone het updateproces starten. Wil je meer lezen over de nieuwe Apple Watch Series 3? Check dan dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)