2018 brengt Adidas-editie van Fitbit Ionic

29 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
Fitbit Ionic (2)

Fitbit heeft een flinke inhaalslag te maken op het gebied van slimme horloges. Daartoe presenteerde het bedrijf gisteren de Fitbit Ionic, zijn eerste smartwatch. Het bedrijf heeft nu ook laten weten dat het volgend jaar een speciale Adidas-editie van het horloge lanceert. Daarmee wil de fabrikant het opnemen tegen de Apple Watch, die in een speciale Nike+ editie te koop is.

Fitbit en Adidas

Van Fitbit hadden we de zet om samen te werken met een groot sportmerk wel verwacht. Het heeft in het verleden al vaker samengewerkt met grote merken, zoals Tory Burch en designers als Public School. Op die manier probeert het zijn wearables aantrekkelijker te maken voor een breed publiek. Een samenwerking met een groot sportmerk was er echter nog niet.

Voor Adidas lag een dergelijke samenwerking ook in lijn der verwachtingen. Het bedrijf kondigde enige tijd geleden aan niet meer helemaal zelf een GPS-horloge te zullen maken, maar sloot samenwerkingen niet uit. Daarom was dit soort samenwerking wel te verwachten.

Fitbit Ionic

Het gisteren gepresenteerde horloge is het eerste smartwatch van het bedrijf. Het heeft onder meer een ingebouwde GPS, hartslagmonitor, zwemtracker en kan vier dagen werken zonder opnieuw opgeladen te hoeven worden.

Hoe duur de Ionic Adidas edition zal worden of wanneer die precies gelanceerd wordt is niet bekend. Wel verwachten we dat het apparaat vroeg in het jaar gelanceerd wordt, dat past bij eerdere presentaties van het merk.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)