Xiaomi lijkt per ongeluk de Xiaomi Mi Band 3 te hebben getoond

16 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
20180416100750_xiaomi-mi-band-3-foto-1.jpg

De CEO van Xiaomi droeg tijdens de presentatie van een nieuwe gamesmartphone de Xiaomi Mi Band 3 onder z`n jasje. De fitnesstracker is officieel nog niet aangekondigd, maar dat hoeft nu dus niet lang meer te duren. Of het echt de Mi Band 3 is, is niet zeker -- maar de tracker heeft wel de vorm van zo`n apparaat.

Xiaomi Mi Band 3 gespot

Tijdens de presentatie van de gamesmartphone van Xiaomi droeg de CEO van het bedrijf een fitnesstracker onder z`n overhemd die we nog niet eerder hebben gezien. Het lijkt hier dus te gaan om een compleet nieuwe wearable, aangezien het apparaat niet lijkt op de Mi Band of Mi Band 2. Waarschijnlijk is het de Xiaomi Mi Band 3, met een comfortabele rubberen band. Opvallend is dat het glas op de wearable uitgestrekt is, waardoor de gedachte leeft dat de Mi Band 3 een groot oled-scherm krijgt. Daarnaast lijkt het glas mee te buigen met de pols.
 


De verwachting is dat Xiaomi ergens dit jaar een nieuwe Mi Band gaat uitbrengen, aangezien de fabrikant dat al heeft bevestigd. Het komt wel eens vaker voor dat bedrijven hun producten testen met eigen medewerkers, waardoor dit dus helemaal geen vreemd geval is. Een beetje onhandig is het misschien wel, maar aan de andere kant levert dat ook weer publiciteit op. De Mi Band 3 zal mogelijk worden voorzien van een hartritmesensor, een gps-chip en een accelerometer. Ook zal er bluetooth 4.2 en een kleine trilmotor aanwezig.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)