De Ombra: de slimme bh voor tijdens het sporten

04 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
ombra

Het bedrijf Omsignal heeft een nieuwe fitnesswearable aangekondigd, speciaal voor vrouwen: de Ombra. Die moet de fitnesstracker overbodig maken. De sport-bh moet in de lente van dit jaar verschijnen, voor een bedrag van omgerekend 137 euro.

Dit is de Ombra: dé fitnesswearable voor vrouwen

Omsignal is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in kleding met sensoren. Het nieuwste product is de Ombra: een sport-bh die in principe de fitnesstracker (of smartwatch) overbodig moet maken voor de sportieve vrouw. De bh is gemaakt van een combinatie van polyester, nylon en elastaan en moet daardoor voor iedere vrouw lekker zitten. Daarnaast biedt de Ombra versteviging aan en houdt de bh je droog tijdens het sporten. Je kunt de wearable ook instellen op de sport de je gaat beoefenen, zodat hij eigenlijk altijd goed zit.

Daarnaast wordt de Ombra gelanceerd met een nieuw renplatform: Omrun. Met Omrun moeten de renners onder ons inzicht krijgen in hun prestaties en de manier waarop hun lichaam reageert. Naast de basale tracking, zoals hartslag, gelopen meters, calorieën en meer, biedt Omrun ook de mogelijkheid aan om sneller en harder te kunnen gaan, met een optimale prestatie. De sport-bh moet in de lente van 2016 gaan uitkomen voor een bedrag van 150 dollar, wat omgerekend in euro`s 137 euro is. Over een Nederlandse releasedatum is niets bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)