Apple Watch-eigenaars kunnen nu watchOS 4.3 downloaden

30 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties

Mocht je een recente variant van de Apple Watch hebben, dan is het vanaf nu mogelijk een nieuwe software-update te downloaden. Het gaat om watchOS 4.3. Voordat je echter kunt beginnen met downloaden, dien je nog wel eerst even de nieuwste iOS-versie op je iPhone te installeren.

Download watchOS 4.3 voor Apple Watch

Eigenaars van een Apple Watch kunnen vanaf nu watchOS 4.3 downloaden. De update neemt een aantal dingen met zich mee, zoals de herstelde muziekbediening op je Apple Watch als het om je iPhone-bibliotheek gaat, meer datapunten op je Siri-wijzerplaat, portretondersteuning voor nachtkastmodus, geüpdatete notificaties voor het ontgrendelen van Macs en verschillende nieuwe animaties, bijvoorbeeld voor het opladen van de smartwatch en het laden van de verschillende applicaties. Check hieronder hoe je de update snel op je Apple Watch zet.
 

Voordat je kunt beginnen met updaten, dien je ervoor te zorgen dat je iPhone met een wifi-netwerk verbonden is. Ook moet de Apple Watch opgeladen worden tijdens het updaten. Je dient tenminste vijftig procent energie over te hebben voordat je het updateproces start. Daarnaast dient je iPhone de nieuwste versie van iOS te hebben (klik daarvoor hier). Heb je dat gedaan, dan kun je vanuit de applicatie op de smartphone het updateproces starten. Wil je meer lezen over de nieuwe Apple Watch Series 3? Check dan dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)