Digital Movie

Digital Movie Magazine

Digital Movie is het enige gespecialiseerde magazine in de Nederlandse taal op het gebied van videofilmen. Iedereen die goede, aansprekende films wil maken, vindt in Digital Movie onmisbare informatie. U moet dan denken aan allerhande tests van camcorders, DSLR camera’s, Smartphones, alsook montagepaketten, belichting en weergave apparatuur als luidsprekers, televisies en projectoren. Daarnaast vindt u vele tips uit de praktijk, showreports, trends en ontwikkelingen, dealerbezoeken en uiteraard het laatste nieuws op het gebied van digitale video en foto, editing, tv en home cinema. Tevens publiceert de Nederlandse Organisatie Van Audiovisuele Amateurs (NOVA) haar tweemaandelijkse nieuws in Digital Movie. Het tijdschrift verschijnt zowel op papier als online met portal. Ook is het tijdschrift via de iPad te lezen.

Benieuwd naar de nieuwste uitgaven van het magazine of de laatste artikelen? Op deze pagina vind je de aankondigingen van de laatste nummers en een selectie uit de meest interessante artikelen.

Abonnementen en losse verkoop

Wist je dat je naast het aanschaffen van een abonnement ook eenvoudig een los nummer kunt bestellen, en dat je als abonnee ook toegang hebt tot het digitale archief?