Blink komt met Blink Video Doorbell en nieuwe accessoires

29 september 2021 1 Minuut 0 Reacties
Blink Video Doorbell

Blink komt na jaren van wachten eindelijk met de Blink Video Doorbell voor nog geen 60 euro. Ook lanceert het bedrijf, dat tegenwoordig eigendom is van Amazon, twee nieuwe buitencamera's.

Blink komt met een nieuwe videodeurbel voor nog geen 60 euro. De Blink Video Doorbell is vanaf vandaag te preorderen, maar is al lange tijd in ontwikkeling. Al in 2017 schreven we over een videodeurbel van Blink, maar tot op heden is deze nog nooit verschenen. Blink werd later dat jaar overgenomen door Amazon en lanceerde onder andere de compacte Blink Mini. Deze kleine beveiligingscamera wist verrassend veel functies voor een betaalbare prijs te leveren. Afgezien van een nieuwe versie van de Blink-camera’s voor binnen en buiten was het vrij stil, maar nu is er dan eindelijk het nieuws van de videodeurbel van het merk.

Het lijkt niet de in 2017 aangekondigde videodeurbel te zijn, maar een compleet nieuw ontworpen apparaat. De nieuwe videodeurbel gaat 59,99 euro kosten en kun je zowel bedraad als op de batterij gebruiken. Dit model komt met 1080p HD video, nachtvisie, bewegingsdetectie, tweewegcommunicatie en integratie met Amazon Alexa. Je kunt video’s lokaal opslaan met de optioneel verkrijgbare Sync Module 2 of een abonnement afsluiten voor cloudopnames.

Ook twee nieuwe accessoires voor Outdoor Cam

Naast de nieuwe videodeurbel komt het bedrijf ook met nieuwe accessoires voor de Blink Outdoor, oftewel de beveiligingscamera voor buiten. Het gaat om de Floodlight Mount en Solar Mount. Deze accessoires kun je gebruiken in combinatie met de Blink Outdoor camera. De Floodlight Mount breidt de camera uit met twee spotlights van 700 lumen. De Solar Mount laat je de buitencamera met het zonnepaneel opladen. De accessoires met de Blink Outdoor zijn verkrijgbaar als bundel voor respectievelijk 139.98 en 129.98 dollar, maar zijn nog niet verschenen op de Nederlandse of Duitse website van Amazon. De Blink Video Doorbell is bij ons al wel verkrijgbaar om vooruit te bestellen. Alhoewel een exacte verschijningsdatum niet bekend is, gaat de Blink Video Doorbell 59,99 euro kosten.

Reacties (0)