Turtle Beach Stealth Pro met actieve ruisonderdrukking gepresenteerd

23 maart 2023 1 Minuut 0 Reacties
turtle-beach-stealth-pro-1

Turtle Beach kondigt officieel de Stealth Pro aan: een gaming headset voor Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en meer apparaten.

Turtle Beach doet de Stealth Pro uit de doeken, een gaming headset met actieve ruisonderdrukking en een speciaal accusysteem. De gaming headset beschikt over vier microfoons die geluiden van buitenaf met 25 decibel kunnen verminderen, waarmee “de meeste afleidingen geblokkeerd worden”.

De fabrikant claimt zelfs “de meest effectieve ruisonderdrukking in een gaming headset tot nu toe” aan te kunnen bieden met de Turtle Beach Stealth Pro. De instellingen met betrekking tot ruisonderdrukking beheer je volledig via de Audio Hub-app op Android of iOS, of via het programma voor Windows. Via die app kun je ook het wiel en de knop op de koptelefoon personaliseren.

Turtle Beach Stealth Pro met uniek accusysteem

De gaming headset beschikt daarnaast over een uniek accusysteem. Aan boord zitten twee verwisselbare batterijen die tot twaalf uur meegaan. Het verwisselen van batterijen is naar verluidt eenvoudig en de Stealth Pro maakt automatisch opnieuw verbinding, zodat je snel weer kunt doorgaan. En met vijftien minuten opladen, kun je tot drie uur gamen.

Verder is er een microfoon voor het online chat, die volgens de fabrikant 97 procent van het achtergrondgeluid filtert. Daardoor kunnen de personen aan de andere kant van de lijn je mogelijk beter verstaan. Mocht je de mic zat zijn, dan kun je die gemakkelijk loskoppelen.

De Turtle Beach Stealth Pro heeft bluetooth 5.1 aan boord en kan daardoor verbinding maken met twee apparaten. Je kunt snel en gemakkelijk wisselen tussen je smartphone en pc of gameconsole, zonder dat je moeilijk hoeft te doen met opnieuw verbinding leggen.

Prijs en beschikbaarheid

De designed for Xbox- en PlayStation-versies van de Stealth Pro zijn vanaf 23 april verkrijgbaar voor een adviesprijs van 329,99 euro. Bekijk voor meer informatie over de Turtle Beach Stealth Pro de officiële website.

hyperx-cloud-alpha-wireless-2

De beste gaming headsets

Als gamer heb je een behoorlijke luxe positie aangaande gaming headsets. Want je komt er in om. Maar dat heeft helaas ook het nadeel dat je soms door de bomen het bos niet meer zien. De afgelopen weken hebben we op FWD enkele gaming headsets getest en die presenteren we hier in een handig overzicht. Zo kun je nog even nalezen welke koptelefoon voor gaming het beste bij je past, of welke wellicht niet. Je kunt immers maar één keer je geld uitgeven, dus dan is het goed om te weten waaraan precies en wat je dan kunt verwachten.

Reacties (0)