Review: LG OLED48CX6LB (CX-serie) – 48-inch oled tv

23 september 2020 + 10 minuten 1 Reacties
lg-oled-48-cx
FWD award

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover, een OLED-tv die kleiner is dan 55 inch. LG lanceerde in zijn CX-reeks een 48 inch model, de OLED48CX6LB. Kan junior dezelfde resultaten voorleggen als de grotere modellen?

LG OLED48CX6LB – specificaties

  • Wat: Ultra HD OLED-tv
  • Schermformaat: 48 inch (122 cm), vlak
  • Aansluitingen: 4x HDMI (4x v2.1 (40 Gbps), eARC, ALLM, VRR, HFR), 1x optisch digitaal uit, 3x USB, 1x hoofdtelefoon, 2x antenne, Bluetooth 5.0, WiSA
  • Extra’s: HDR10, HLG, Dolby Vision, Dolby Atmos, WiFi (802.11ac) ingebouwd, WebOS 5.0, AirPlay 2, USB/DLNA-mediaspeler, DVB-T2/C/S2, CI+-slot, Alpha 9 Gen 3 processor
  • Afmetingen: 1.071 656 x 246 mm (incl. voet)
  • Gewicht: 18,9 kg (incl. voet)
  • Verbruik: 89 / 0,5 watt (Energielabel A)
  • Adviesprijs: 1.699 euro

Een compleet overzicht van alle LG 2020 OLED-modellen met hun specificaties vind je in de LG 2020 oled tv line-up. Alle andere line-ups voor 2020 vind je hier.

LG OLED48CX6LB – Design

Het design van het 48 inch model verschilt niet van dat van de grotere modellen in de CX-reeks. De kleinere maat doet het slanke scherm iets minder in het oog springen.

Natuurlijk lijkt de voet iets groter in vergelijking met het relatief kleine scherm, maar het geheel ziet er nog steeds evenwichtig uit. De afwerking blijft uitstekend. Het OLED-scherm heeft een metalen rug, met een fijne rand. De voetplaat van geborsteld metaal is een mooi accent.

Het toestel staat stevig, hou er wel rekening mee dat je redelijk wat ruimte nodig hebt achter het toestel om de voet te accommoderen.

LG OLED48CX6LB – Aansluitingen

Net als de grotere modellen is deze 48 inch versie uitgerust met vier HDMI 2.1-aansluitingen met ondersteuning voor ALLM, VRR, eARC, 2K en 4K HFR. Meer informatie over al deze functies, en of je ze nodig hebt vind je hier. De CX kan maximaal 4K120 10 bit 4:4:4 verwerken, dat zou voor de voorziene toekomst ruim moeten volstaan. Meer daarover wanneer we over het gaming-aspect spreken.

Drie van de vier HDMI-aansluitingen staan opzij, samen met een USB-aansluiting. De vierde HDMI-aansluiting en alle andere aansluitingen (twee maal USB, een optisch digitale uitgang, hoofdtelefoonuitgang, netwerkaansluiting en antenne-aansluitingen) staan achteraan. Al die aansluitingen wijzen naar achter, en zijn mogelijk lastig te bereiken als je voor wandmontage kiest.

De hoofdtelefoonuitgang is ook op deze versie zo geplaatst dat je ver achter het toestel moet reiken. Maar op deze kleinere maat is dat iets minder problematisch, en je kunt steeds een verloopkabeltje aansluiten en laten liggen, dat blijft een goede oplossing. Of je gebruikt een draadloze Bluetooth hoofdtelefoon.

De 48CX is uitgerust met WiSA (Wireless Speaker and Audio Association). Een handige oplossing als je surround wenst zonder  gedoe met kabels, lees meer over WiSA. Het WiSA aanbod blijft nog relatief beperkt.

LG OLED48CX6LB – Gebruiksgemak en smart tv

Ook qua gebruiksgemak en features moet je niets inleveren op de 48 inch-versie. We hernemen hier grotendeels de review van de 65CX. De nieuwe WebOS 5.0 versie is vooral een cosmetische aanpassing. Het kleurschema is iets bezadigder, maar er zijn ook kleine functionele veranderingen. Dat blijkt vanaf de eerste installatie die volledig vernieuwd werd en nog een duidelijker en eenvoudiger dan tevoren. Het toestel probeert nu ook aangesloten apparaten te herkennen, zodat je die niet meer zelf moet configureren.

Het Quick Menu is nu aanpasbaar, zodat je zelf kunt kiezen welke instellingen er verschijnen en in welke volgorde.

Het ‘Thuis Dashboard’ groepeert nog steeds alle aansluitingen, en je vindt er ook netwerkbronnen, de optie om snel een andere audio-uitgang te selecteren en zaken zoals Sound Share of Airplay. Het dashboard biedt nu ook een PiP (Picture In Picture) voor de huidige bron. Uiteraard kan je er nog steeds slimme apparaten toevoegen die OCF (Open Connectivity Foundation) ondersteunen, en er zo een IoT dashboard van maken. Met die apparaten kun je ‘routines’ creëren om bijvoorbeeld ’s avonds alles in een keer uit te schakelen.

Een nieuw feature is Sports Alert. Daarbij kan je teams kiezen uit verschillende sporten en competities. Wanneer er op live tv een match van je favoriete team begint, of er scoort iemand krijg je een bericht. De Belgische of Nederlandse voetbalcompetities zijn niet beschikbaar, maar die komen mogelijk nog.

WebOS blijft een van onze favoriete smart tv-systemen, maar het is erg jammer dat LG de nieuwe versies niet beschikbaar maakt op oudere modellen.

Voor een volledig overzicht van WebOS kan je voorlopig terecht op ons overzicht van de vorige versie (WebOS 4.5). Zodra we een nieuw overzicht klaar hebben maken we dat beschikbaar.

Afstandsbediening

Met de Magic Remote wijs je naar het scherm, en met kleine bewegingen beweeg je de cursor op het scherm. Je kunt ook de pijltjestoetsen en de andere toetsen gebruiken als je liever niet met dat aanwijzen werkt.

De remote ligt prima in de hand en de toetsen zijn, met uitzondering van de twee onderste rijen, voldoende groot. Ze zijn gemakkelijk in te drukken en geven goede feedback. De layout is prima, en er zijn sneltoetsen voor Netflix, Amazon Prime Video en Rakuten tv (Movies). Je kan hem via het  ‘Thuisdashboard’ ook configureren voor gebruik met je aangesloten apparaten.

Functies

De CX is uitgerust met een enkelvoudige tv -tuner voor digitale tv (DVB-T2/C/S2) en CI+-slot. Kijken en tegelijk een ander kanaal opnemen is niet mogelijk.

Je kunt gebruik maken van Apple Airplay 2 en YouTube video’s kan je via Google Cast sturen. De mediaspeler is prima, hij ondersteunt ondertitels en HDR, maar is sinds dit jaar ondersteuning voor DTS verloren.  LG’s ThinQ AI zorgt voor een uitgebreide lijst stemcommando’s.

LG OLED48CX6LB – Beeldverwerking

Voor de beeldverwerking staat de Alpha 9 Gen 3 processor in. Je mag dus dezelfde resultaten verwachten als op de grotere modellen. Hij  zorgt voor zeer goede deinterlacing, en herkent vlot verschillende video- en filmframerates. Gekartelde randen zijn dan ook een zeldzaamheid. De ruisonderdrukking werkt prima voor willekeurige ruis, maar net zoals vorig jaar is het effect op blokvorming (MPEG-ruisonderdrukking) relatief zwak, daar moet LG echt nog aan sleutelen. Ook ‘Soepele Gradaties’, de instelling die kleurbanden moet wegwerken lijkt betrekkelijk weinig effect te hebben tenzij de kleurbanden al bijzonder subtiel zijn.

Upscaling resultaten zijn uitstekend, en LG claimt met AI Picture Pro (te activeren via Algemeen/AI service) nu ook de weergave van tekst en gezichten aan te scherpen. Dat effect moet erg klein zijn, we konden het niet echt zien. Al bij al zijn de algemene resultaten uitstekend, maar LG maakt hier geen grote stappen. We adviseren de drie instellingen voor ruisonderdrukking in de laagste stand te laten voor algemeen kijkplezier.

Ook op dit model geniet je van “OLED Motion Pro” (meer detail hier), een verbeterde versie van Black Frame Insertion (wat is BFI). De laagste stand van OLED Motion Pro bracht een duidelijk verbeterde bewegingsscherpte zonder overmatig verlies van helderheid. De midden en hoge stand leveren nog iets beter resultaat, maar dan daalt de helderheid wel beduidend. In de hoogste stand is er lichte flikker merkbaar, maar dat is minder opvallend dan op de C9. Voor games en sport lijkt de laagste OLED Motion Pro stand ons een prima keuze. Voor film lijkt het nieuwe Cinema Clear (vertaald als Cinema Wissen) een goede oplossing. Het vermindert stotteren in pan-beelden degelijk, maar veroorzaakt niet te veel beeldproblemen. De Vloeiend stand levert goede, vloeiende beelden maar veroorzaakt iets meer visuele problemen.

Belangrijkste instellingen

In ons artikel over het professioneel kalibreren van een tv lees je alles over de mogelijkheden om met een professional tot de beste beeldinstellingen te komen. Wil je zelf aan de slag gaan, neem dan onze home cinema informatiegids door. Hier vind je een uitleg over de belangrijkste beeldinstellingen en tips voor het instellen van je tv.

Algemeen Geavanceerde bediening Beeld Opties
Beeldmodus: Bioscoop
Instelling beeldverhouding: Origineel / Scannen: Aan
Energiebesparing: Uit
OLED Lampje: 80
Helderheid: 50
Contrast: 85
Scherpte: 10
Kleur: 50
Tint: 0
Dynamisch Contrast: Uit
Dynamische tonemapping: Uit/Aan
Superresolutie: Laag
Kleurbereik: Auto
Gamma: 2.2 / BT.1886
Witbalans: Warm2
Maximale Helderheid: Uit
Ruisonderdrukking: Laag
MPEG ruisonderdrukking: Laag
Soepele Gradatie: Laag
Zwartniveau: Automatisch
Echte Bioscoop: Aan
Motion Eye Care: Uit
TruMotion: Cinema Wissen of Aangepast met OLED Motion Pro: Laag

LG OLED48CX6LB – Beeldkwaliteit

Een nieuwe schermmaat betekent een nieuw OLED-paneel, maar in essentie verandert er niets. Het blijft een RGBW-subpixelstructuur en volgens LG zijn de prestaties hetzelfde als op de grotere formaten.

Het scherm had iets minder goede uniformiteit dan we van recente OLED-panelen gewend zijn. Op een donker scherm is het centrale deel lichtjes helderder, en er is verticale banding zichtbaar. De onderstaande foto is sterk overbelicht om het effect te tonen. Met echt beeldmateriaal vonden we het nauwelijks zichtbaar, zeker niet als er beetje omgevingslicht is. Denk er ook aan dat dit van scherm tot scherm kan variëren. De uniformiteit op heldere beelden was goed.

Ook dit model beschikt over Filmmaker Mode. Dit is niet meer dan de Bioscoop beeldmode, maar met alle beeldverwerking (ruisonderdrukking, TruMotion) uitgeschakeld. Deze mode is ook relatief donker (rond de 100 nits), en gebruikt de BT.1886 gammacurve, waardoor hij echt wel mikt op kijken bij verduistering. Je kunt Filmmaker mode aanpassen, je kan bijvoorbeeld een deel van onze aanbevelingen er in verwerken. In de toekomst kan deze mode automatisch geactiveerd worden door de content.

De Bioscoopmode is uitstekend gekalibreerd. Op papier lijken de resultaten van ons testmodel iets minder goed dan die van de 65 inch-versie, maar in de praktijk zijn de verschillen verwaarloosbaar klein, en vermoedelijk zo goed als onzichtbaar. De grijsschaal is neutraal, en gebruikt een gamma van 2,2 die iets beter geschikt is voor de gewone doorsnee huiskamer (iets minder donker). Hij toont prima zwartdetail, zonder het uitgesproken lastig flikkeren in de donkerste scènes. Het diepe contrast en de uitstekende kleurweergave zorgen samen voor erg knappe beelden.

LG OLED48CX6LB – HDR

Deze LG ondersteunt HDR10, HLG en Dolby Vision, ook op dit kleinere model blijft HDR10+ afwezig. Wanneer we de piekluminantie meten blijken de resultaten nauw aan te sluiten bij die van de 65 inch-versie. De piekluminantie op een 10% venster ligt op 679 nits, en die loopt na iets meer dan een minuut op tot 729 nits. Op een volledig wit scherm zit het maximum op 128 nits. Dat zijn typische OLED resultaten, genoeg voor mooie HDR-beelden, maar iets minder intens dan high end LCD-modellen, zeker wanneer het beeld over het algemeen heel helder is.

Ook het kleurbereik levert typische OLED-waardes: 94% DCI-P3 en 68% Rec.2020. Dat is wel een tikje kleiner dan op de 65 inch, maar valt binnen de variatie die we op OLED-modellen zien. De kalibratie is zeer goed, en de kleurnauwkeurigheid is zelfs beter dan op het 65 inch model. De HDR Bioscoop mode levert prachtige resultaten. De helderheid volgt perfect de vereiste curve en het schermt toont alle witdetail, op basis van de metadata.

Ook op dit 48 inch-model biedt LG ‘Dynamische Tonemapping’ aan. Dat algoritme analyseert het beeldsignaal en optimaliseert de HDR-weergave. Vooral het perceptueel contrast lijkt er door te verbeteren. Zeer heldere beelden krijgen wat meer diepte, maar lijken iets minder helder. Op donkere beelden is er vaak geen effect. Kleuren kunnen iets intenser worden, maar nooit uitgesproken hard. LG heeft naar ons gevoel een goede middenweg gevonden tussen waargenomen contrast en helderheid. Of je dynamische Tonemapping activeert lijkt ons grotendeels een persoonlijke keuze, maar wie een waarheidsgetrouw beeld wenst laat het best uit staan. Opgelet, ook in Filmmaker Mode activeert LG de Dynamische Tonemapping, daar moet je het dus eventueel ook uitschakelen.

Dankzij ‘AI helderheid’ heb je de optie om HDR-beelden aan te passen op basis van het omgevingslicht. De tv tilt het zwartdetail dan wat op zodat je meer schaduwnuances ziet. Dit jaar is dat nu met de introductie van Dolby Vision IQ ook het geval voor Dolby Vision content. Het volstaat om de lichtsensor te activeren (zet in de algemene beeldinstellingen, Energiebesparing op Automatisch).

LG OLED48CX6LB – Gaming, Reflecties en kijkhoeken

OLED-schermen hebben een uitstekende kijkhoek, zodat ook wie niet recht voor het beeld zit kan genieten van uitstekend contrast en kleuren. De LG weert reflecties goed, maar aandacht voor de juiste verlichting blijft vereist.

In de cinema beeldmode meten we een lag van 88,4 ms, zoals bij alle fabrikanten is dit vrij hoog. In de game-mode zakt de lag naar 13,2 ms en dat is een fantastisch resultaat. LG positioneert dit model dan ook als de gamer-tv bij uitstek. En daarvoor is de CX inderdaad prima uitgerust.

De HDMI 2.1-aansluitingen bieden dankzij hun 40Gbps bandbreedte de mogelijkheid om tot 4K120fps beelden aan te leveren in 10 bit en 444 chroma subsampling. Daarmee kan je dus de allerbeste beeldkwaliteit verwachten van de binnenkort aankomende PS5 en Xbox Series X. Daarop kan je immers gamen in HDR aan 4K@120fps. Er was even verwarring over het verschil tussen de HDMI 2.1-connecties op de C9 en die op de CX. De C9 (2019) heeft immers aansluitingen die de volledige 48Gbps bandbreedte bieden, terwijl die van de CX ‘maar’ 40GBps leveren. De communicatie daaromtrent vanuit LG kon beter, maar in praktijk zal dat verschil onbelangrijk zijn. Zoals we al stelden volstaat die 40Gbps voor de beste beeldkwaliteit, en ondertussen weten we al zeker dat de HDMI 2.1-uitgang van de Xbox Series X ook beperkt is tot 40Gbps. Daarover hoef je je dus geen zorgen te maken.

Daarnaast ondersteunt de CX ook ALLM en VRR (meer uitleg over alle features vind je in ons HDMI 2.1 artikel). De VRR-ondersteuning is erg uitgebreid, je kan gebruik maken van zowel NVIDIA Gsync (voor PC gamers) als AMD Freesync en HDMI VRR (beide voor de nieuwste consoles). Het bereik van de VRR is 40-120Hz. Een belangrijke nota is wel dat wanneer je AMD Freesync activeert in het menu, je ondersteuning voor Dolby Vision verliest. Deze twee zaken sluiten elkaar uit, en de technische reden daarvoor lijkt uit te sluiten dat dat kan veranderen. Maar op zich hoeft dat geen probleem te zijn. Gebruik je de CX niet voor gaming, dan laat je AMD Freesync gewoon uitgeschakeld. Gaming in Dolby Vision was tot voor kort niet mogelijk, maar nu aangekondigd is dat de Xbox Series X het wel zal ondersteunen, moet je dus kiezen. Gelukkig kan je in dat geval nog steeds opteren voor reguliere HDMI VRR, en laat je ook dan AMD Freesync uitgeschakeld. Enkel in uitzonderlijke gevallen zou je AMD Freesync willen activeren.

Tot slot is er voor HDR-gaming ook ondersteuning voor HGIG, je activeert dat via de Dynamische Tonemapping instellingen in het beeld menu. De CX lijkt dus zowel voor PC als voor next gen consoles een uitstekende keuze.

Dat al die nieuwe technologie niet zomaar zonder kleine kinderziektes is, is ondertussen ook al vastgesteld. Gamers hebben vastgesteld dat wanneer je VRR activeert donkere scènes helderder kunnen worden. En met de release van de nieuwste NVIDIA  RTX 30-kaarten bleken er ook al wat compatibiliteitsproblemen te zijn (GSync activeren leidt tot een zwart scherm, en bij het aanleveren van een 4K@120fps RGB/444 signaal schakelt de LG dat naar een 422 choma subsampling).

LG heeft ondertussen wel al een fix klaarstaan voor deze laatste twee problemen, de firmware update wordt binnen enkele weken verwacht.

LG has been made aware that some LG OLED TVs are experiencing certain compatibility issues with the recently launched Nvidia RTX 30 Series graphics card. An updated firmware has been in development with plans for a roll out within the next few weeks to LG’s 2020 and 2019 HDMI 2.1 capable TVs, which should address these incompatibility issues. When ready, additional information will be available on the LG website and in the software update section of owners’ LG TVs. We apologise for the inconvenience to our loyal customers and thank them for their support as we continue to push the boundaries of gaming technology and innovation.

De luminatiewijzigingen in donkere beelden veroorzaakt door VRR lijken echter lastiger. LG erkent dat probleem, maar kon geen tijdslijn aangeven voor een fix.

LG Electronics is aware there can be situations when luminance changes in dark scenes with gaming content in VRR mode. The changes may look more visible than they are on LCD panel devices because the OLED black is basically deeper, which makes brightness differences seen to the eyes in the low grey area appear greater. As an early adopter of VRR in the TV market, despite the challenges of implementing advanced gaming features in the current panel technology, we always look to best integrate new technology and improve the experience for our customers. We are looking into finding solutions.

LG OLED48CX6LB – Geluidskwaliteit

Het 2.2 kanaals 40 Watt geluidssysteem zorgt voor flink wat volume met hoorbare bas. Bij te veel volume wordt vervorming wel hoorbaar. Zolang we het volume niet te ver open zetten zijn we erg tevreden over de klank. Die is warm en aangenaam, voldoende gedetailleerd, en heeft flink wat punch. Naast Standaard, kregen de Bioscoop en Muziek-preset onze voorkeur (voor respectievelijk film en muziek natuurlijk). Maak ook gebruik van AI Acoustic Tuning om de klank aan te passen aan de kamer akoestiek.

De televisie ondersteunt Dolby Atmos en slaagt er in om een mooie surround-ervaring te creëren, maar je mag er uiteraard geen wonderen van verwachten. De AI Sound Pro geluidspreset versterkt stemmen, en creëert een virtuele surround. Het resultaat was leuk in sommige programma’s maar leidde ons soms ook te veel af, je experimenteert er best zelf wat mee.

Review-apparatuur

Voor de lag-meting gebruiken we een Leo Bodnar Display lag meter. Voor alle andere metingen vertrouwen we op een Spectracal C6 HDR2000 Colorimeter, Xrite i1 Pro spectrophotometer, een VideoForge Pro patroongenerator, en de Spectracal Calman for Business software. Om eventuele HDR-problemen te analyseren gebruiken we een HDFury Vertex. Meer info over onze meetapparatuur vind je hier.

LG OLED48CX6LB – Conclusie

Op zoek naar een tv die dienst kan doen voor gaming, en werkelijk alles te bieden heeft? De LG OLED48CX6LB lijkt ons zonder meer de beste keuze van het moment. Dat HDR10+ op de featurelijst ontbreekt is een klein minpunt, maar LG’s eigen Dynamische Tonemapping vangt dat goed op. Het scherm levert dezelfde prestaties voor contrast, helderheid en kleurbereik als de grote modellen, dus ja de piekhelderheid is iets lager ten opzichte van een C9. En de prijs, die is relatief duur. Bij de lancering was het verschil tussen de 48 en 55 inch 400 euro, en dat leek prima. Maar ondertussen is de prijs van de 55 inch sterk gedaald (we zien online al prijzen van 1699,- en zelfs lager), terwijl de 48 inch nog steeds 1699,- kost. Dat maakt dat je momenteel een stevige premium betaalt voor dit kleinere model.

Maar toch, we kunnen niet ontkennen dat de 48 inch CX heel aantrekkelijk is. WebOS levert uitstekend gebruiksgemak, en de geluidskwaliteit is prima. Zijn echte troeven zitten in de beeldkwaliteit. Het perfecte OLED-zwart, diep contrast, intense kleuren en top kalibratie geven al je kijkervaringen een stevige boost, zowel in SDR als in HDR. Voor gamers heeft deze tv heel wat te bieden. Van lage input-lag, over uitstekende bewegingsscherpte tot de ruimste game-georiënteerde featureset. Ja, zelfs die kleine kinderziektes omtrent VRR lijken ons niet voldoende om zijn toppositie kwijt te spelen. Heb je de volgende generatie spelconsole al besteld, dan lijkt deze OLED-tv ons een uitgelezen compagnon.

9.5
LG-OLED48CX-Toestel
FWD award

Beoordeling
LG OLED48CX6LB

Pluspunten
  • Zeer goede beeldverwerking
  • Dolby Vision IQ, Filmmaker Mode
  • Verbeterde bewegingsscherpte
  • Top zwartweergave met veel schaduwdetail
  • Uitstekende HDR-beeldenHDMI2.1 met ruimste featureset
  • Prima geluid, inclusief Atmos
Minpunten
  • Geen HDR10+
  • Een tikje minder helder dan (de grote modellen van) vorig jaar
  • Relatief duur ten opzichte van de 55”

Beoordeling LG OLED48CX6LB

Op zoek naar een tv die dienst kan doen voor gaming, en werkelijk alles te bieden heeft? De LG OLED48CX6LB lijkt ons zonder meer de beste keuze van het moment. Dat HDR10+ op de featurelijst ontbreekt is een klein minpunt, maar LG’s eigen Dynamische Tonemapping vangt dat goed op. Het scherm levert dezelfde prestaties voor contrast, helderheid en kleurbereik als de grote modellen, dus ja de piekhelderheid is iets lager ten opzichte van een C9. En de prijs, die is relatief duur. Bij de lancering was het verschil tussen de 48 en 55 inch 400 euro, en dat leek prima. Maar ondertussen is de prijs van de 55 inch sterk gedaald (we zien online al prijzen van 1699,- en zelfs lager), terwijl de 48 inch nog steeds 1699,- kost. Dat maakt dat je momenteel een stevige premium betaalt voor dit kleinere model.

Maar toch, we kunnen niet ontkennen dat de 48 inch CX heel aantrekkelijk is. WebOS levert uitstekend gebruiksgemak, en de geluidskwaliteit is prima. Zijn echte troeven zitten in de beeldkwaliteit. Het perfecte OLED-zwart, diep contrast, intense kleuren en top kalibratie geven al je kijkervaringen een stevige boost, zowel in SDR als in HDR. Voor gamers heeft deze tv heel wat te bieden. Van lage input-lag, over uitstekende bewegingsscherpte tot de ruimste game-georiënteerde featureset. Ja, zelfs die kleine kinderziektes omtrent VRR lijken ons niet voldoende om zijn toppositie kwijt te spelen. Heb je de volgende generatie spelconsole al besteld, dan lijkt deze OLED-tv ons een uitgelezen compagnon.

Prijsvergelijker LG OLED48CX6LB

Reacties (1)