Streamingtips #7 – Young Sheldon, Hello Tomorrow! en Incognito

17 februari 2023 2 Minuten 0 Reacties
Hello Tomorrow

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

The House That Dragons Built (HBO Max)

Fan van de Game of Thrones-spin-off House of the Dragon? Dat verbaast ons niet. Het is een razend populaire serie en dat kon haast niet anders na het succes van Game of Thrones. In The House that Dragons Built zien we hoe de serie totstandkwam. Hiervoor zijn 100 mensen geïnterviewd en gedurende de hele opnames van de serie ondervraagd. Het wordt niet meer achter-de-schermen dan dit.

Full Swing (Netflix)

We blijven nog even bij de documentaires, want voor fans en spelers van de sport golf heeft Netflix nu eindelijk een eigen grote serie. Het gaat om de docureeks Full Swing die de levens en carrières volgt van meerdere professionele golfers. De druk, de fans, de gekte, en natuurlijk de levensstijl. Je ziet het allemaal terugkomen in Full Swing.

Hello Tomorrow! (Apple TV+)

Wat als we straks echt op de maan kunnen wonen? In Hello Tomorrow volgen we verkopers die in de echte Amerikaanse buurtjes langs de deuren gaan om een woning op die mooie krater in de ruimte te verkopen. Het is een serie die een heerlijk tijdsbeeld biedt met een retrofuturistische  wereld. Dat de hoofdrolspeler ook nog acteur Billy Crudup is, maakt deze Apple TV+-serie helemaal een feestje.

Young Sheldon (HBO Max)

Young Sheldon is een heerlijke spin-off van het ook al zeer succesvolle Big Bang Theory. De serie draait om Sheldon Cooper, de bijdehandte autistische jongen die opgroeit in een klein plaatsje in Texas. Het gaat om zijn kinderjaren, dus hij wordt gespeeld door Iain Armitage en niet Jim Parsons. Hoewel deze serie zeker niet is wat Big Bang Theory was, draait het inmiddels al vele seizoenen mee, waarvan je ze nu alle vijf op zowel HBO Max als Videoland kunt bekijken.

Incognito (Videoland)

Als een agent undercover gaat bij een gewoon lijkende vrouw, wil hij bewijzen dat ze een topcrimineel is. Maar, is ze dat echt, en spelen er wel de juiste beweegredenen bij deze agent? Met Incognito doet Videoland weer een gooi naar actieserie-succes, nadat het eerder al hoge ogen gooide met Mocro Maffia en Sleepers. Ditmaal zijn er hoofdrollen voor Melody Klaver, Jaap Spijkers, Juliette van Ardenne en Dragan Bakema.

Reacties (0)