Streamingtips #7 – De Verraders, Joy Ride en The Curse

16 februari 2024 3 Minuten 0 Reacties
joyride

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Joy Ride (Amazon Prime Video)

Als je houdt van comedies waarin vrouwen de hort op gaan en zich vreselijk misdragen, dan is Joy Ride zeker een film voor jou. De film draait om een Chinese Amerikaanse die teruggaat naar China om een zakelijke deal te sluiten, maar misschien ook haar biologische moeder te zoeken. Gelukkig heeft ze allerlei oude en nieuwe vriendinnen om zich heen die er een nogal excentrieke levensstijl op nahouden, om Joy Ride echt een gestoorde rit te maken.

This Is Me… Now: The Film (Amazon Prime Video)

De langverwachte docu over Jennifer Lopez is eindelijk uit. Het is een soort film geworden die ze maakte in samenwerking met Dave Meyers en waarin muziek, dans en liefde een grote rol speelt. J Lo heeft vaker in docu’s gezeten, maar nog nooit was het zo persoonlijk als nu.

The Truth about Jim (HBO Max)

Is Jim Mordecai inderdaad een seriemoordenaar, en is dat inderdaad de opa van Sierra Barter, een amateurdetective die een nogal turbulent leven leeft? In de miniserie The Truth About Jim is dat waar het om gaat. Ze gaat samen met moeder Shannon en oma Judy op zoek naar antwoorden die haar uiteindelijk misschien zelfs kunnen helen.

The Curse (SkyShowtime)

Eindelijk gaat de onaangename serie The Curse weer verder: deze miniserie van Nathan Fielder lijkt een heel normale optekening te zijn van een koppeltje dat een soort Eigen Huis & Tuin-achtig programma presenteert waarin ze mensen helpen met hun woning en soms zelfs hun werk. Maar niets is minder waar, wanneer een meisje hem op een parkeerplaats een vloek geeft. Is het echt een vloek, of toch niet? The Curse is een bizarre vertelling waarvan niemand helemaal weet waar het naartoe gaat, maar wie weet wordt het in de afleveringen die nu verschijnen duidelijk: aflevering 6 tot en met 10 staan nu op SkyShowtime.

De Verraders (Videoland)

Eén van de succesnummers op Videoland is De Verraders, een spannende serie waarin BN’ers zich verschansen in een kasteel en waarbij er drie worden uitgekozen om de verraders te zijn, en de rest moet gaan raden wie het zijn geworden. Hoe kunnen de verraders liegen? Hoe goed kunnen de bondgenoten zich verklaren? Het is al meerdere seizoenen een groot succes, we zijn benieuwd wie zich dit seizoen weer laten bedriegen en vooral: door wie.

Reacties (0)