Streamingtips #44 – James Bond, Six Feet Under en Soof 3

03 november 2023 3 Minuten 0 Reacties
James Bond

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Heel veel James Bond-films (Amazon Prime Video)

Heb je altijd al eens een ultieme marathonsessie willen doen met alle films van James Bond? Op Amazon Prime Video kan dat nu, want er is in één keer een hele batterij aan Bond-films op het platform verschenen. Het maakt niet uit welke James Bond je het liefst ziet: de kans is groot dat er wel eentje voor je bijzit op de streamingdienst van Amazon, die sinds deze week van 2,99 euro per maand naar 4,99 euro per maand is gegaan.

Quiz Lady (Disney+)

We zijn enorm fan van Awkwafina en zeker als daar ook nog de drukke Sandra Oh bij komt, dan is het feest compleet. Samen zijn ze nu te zien in Quiz Lady, een comedy over een gezin dat al hun hoop heeft gevestigd op een quiz om maar de gokschulden van moeders te kunnen betalen. Het is een film van absurditeit en hilariteit, zeker als ook de hond van het gezin nog wordt ontvoerd.

Soof 3 (Videoland)

Soof is een heel sympathieke, Nederlandse filmserie waarin Lies Visschedijk zich heerlijk van haar beste kant kan laten zien. Soof is moeder, maar ze kan ook de sterren van de hemel koken. In de derde film draait het allemaal om haar dochter, die met een Indiase man wil trouwen. Tegelijkertijd worstelt Soof eigenlijk enorm met haarzelf, maar ook met haar moeder, en dan nog al die ballen die ze tegelijkertijd in de lucht moet houden. Het is niet de beste film van de drie, maar ze kijkt alsnog heel lekker weg.

Six Feet Under (Netflix)

De populaire serie Six Feet Under was van 2001 tot 2005 te zien en het was een daverend succes. Dat komt mede door de interessante combinatie van comedy en drama, plus het onderwerp: een familie van begrafenisondernemers, waarvan elk familielid wel een diagnose kan gebruiken, zullen we maar zeggen. Een geweldige show met sterrollen voor Peter Krause en Frances Conroy.

All the Light We Cannot See (Netflix)

We zouden je de nieuwe serie Ferry kunnen aanraden, omdat het Nederlands is, maar eigenlijk kun je er beter voor kiezen om All the Light We Cannot See te kijken. Dit is een historisch drama over een gezin in Parijs dat met de komst van de nazi’s in de tweede wereldoorlog moet zien te overleven. Een bijzondere dubbelvertelling die ook draait om een Duitse jongen die in een weeshuis opgroeit en zich bij de Hitlerjugend aansluit.

Reacties (0)