Streamingtips #30 – M3GAN, Good Omens en The Beanie Bubble

28 juli 2023 2 Minuten 0 Reacties
m3gan

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die weaan ek, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

The Dragon Prince (Netflix)

De zeer succesvolle animatieserie The Dragon Prince is toe aan zijn vijfde seizoen. Op Netflix kun je genieten van de avonturen van de prinsen Ezran en Callum, plus de elfenstrijder Rayla. De drie zijn in het eerste seizoen tot een schokkende ontdekking gekomen waardoor ze samen op avontuur zijn en dat houden ze al lang vol.

How to with John Wilson (HBO Max)

John Wilson heeft in deze comedyserie de geweldige gave om je mee te nemen op een reis door New York City op een soort Seinfeld-achtige manier. Het leven is immers al absurd genoeg en je merkt dat John Wilson er zijn persoonlijke taak van heeft gemaakt om dat te laten zien.

The Beanie Bubble (Apple TV+)

Zin in een lach en een traan? Als je de Beanie Babies kent, de knuffeltjes van het merk Ty die in vooral Amerika heel populair zijn (en flink worden verzameld), dan moet je deze film zeker kijken. Hij vertelt het verhaal over hoe het allemaal is gegaan met die Beanie-knuffels, want dat is een bijzonder verhaal over een man en drie vrouwen, die samen voor een rage zorgen.

Good Omens (Amazon Prime Video)

Good Omens had een goed eerste seizoen waarin de grenzen tussen kwaad en goed vervaagden, met een flinke dosis humor. Michael Sheen en David Tennant runnen deze show en dat doen ze allebei op hun eigen, geweldige manier. Zij moeten er als engel en duivel voor zorgen dat de toekomst van de aarde wordt verzekerd. Maar, dat gaat niet altijd van een leien dakje.

M3GAN (SkyShowtime)

Stiekem is deze eigenlijk zondag al verschenen, maar we nemen hem vandaag toch nog even mee. M3GAN staat namelijk op SkyShowtime en dat is een heerlijke horrorfilm over een pop die levensecht is, maar haar ‘kind’ iets te fanatiek wil beschermen. Dat kan natuurlijk niet goed aflopen, of toch wel?

Reacties (0)