Streamingtips #30 – Cruel Summer en Cocaine Cowboys

06 augustus 2021 2 Minuten 0 Reacties
cruel-summer-amazon1

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Control Z (Netflix)

Control Z is een Mexicaanse dramaserie die vergeleken wordt met Pretty Little Liars. Een hacker legt geheimen bloot van verschillende leerlingen, waardoor heel de school nu op de hoogte is. Sofia, een sociaal geïsoleerde maar oplettende leerling, heeft nu het doel de hacker te ontmaskeren. Het is een Spaanse tienerserie die fans van Pretty Little Liars, maar ook Gossip Girl en Elite moeten kunnen waarderen. Onder meer Ana Valeria Becerril, Michael Ronda, Andrés Baida, Macarena García en Yankel Stevan spelen een rol.

Cruel Summer (Amazon Prime Video)

Cruel Summer is een nieuwe serie van producente Jessica Biel, die met The Sinner heeft laten zien dat ze meer kan dan alleen acteren. In Cruel Summer maken we kennis met Kate, een populair tienermeisje, en Jeanette, een muurbloempje dat uiteindelijk de meest populaire meid wordt. Waarschijnlijk heeft dit iets met elkaar te maken en dat verhaal zien we zich ontvouwen in deze serie. Ook interessant: elke aflevering vertelt het verhaal vanuit een ander oogpunt.

Agents of Shield (Disney+)

Vanaf deze week staat ook het zevende en laatste seizoen van de populaire serie Marvel’s Agents of Shield (of S.H.I.E.L.D.) op Disney+. De serie heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een creatieve mengelmoes van allerlei verhalen, personages en tijdlijnen, waardoor dit één van de meest unieke series is van Marvel. Of die zich nog in het Marvel Cinematic Universe afspeelt, is de vraag en een discussies waar veel fans van de serie niet uitkomen. In dit zevende seizoen wordt er geleund op het verleden van Marvel, terwijl een buitenaardse bezetting aanstaande is.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (Netflix)

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami is een nieuwe documentaireserie op Netflix en met recht één van onze Streamingtips. De docuserie vertelt het verhaal van Augusto “Willy” Falcon en Salvador “Sal” Magluta. Zij hebben miljarden verdiend in hun rol als cocaïnehandelaren. Niet alleen werden ze jarenlang niet opgepakt, ook vonden ze het leuk om de politie uit te dagen en zagen ze wat ze deden simpelweg als een spelletje. Je voelt het al een beetje aankomen waarschijnlijk, maar uiteindelijk werden ze toch opgepakt en kwam aan hun spel een einde.

Reacties (0)