Streamingtips #25 – Secret Invasion, Jacht op de Jaguar en Battlestar Galactica

23 juni 2023 3 Minuten 0 Reacties
Secret invasion

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Colin from Accounts (Amazon Prime Video)

Amazon Prime Video heeft een pareltje van een comedy op het platform gezet: Colin from Accounts. Hierin spelen Patrick Brammall en Harriet Dyer twee mensen die door een auto-ongeluk in elkaars vaarwater komen. Ze zijn heel erg zichzelf en ze zijn heel erg grappig. Deze Australische comedy wordt gezien als één van de beste series van 2022, dus zeker het proberen waard.

And Just Like That… (HBO Max)

De ‘we zijn zoveel jaren later’-spinoff van Sex and the City heet And Just Like That en we hebben daar al een seizoen van kunnen bekijken. Nu staan de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen op de streamingdienst, en ook hierin zien we de Sex and the City-dames (behalve Kim Cattrall) wederom rondparaderen in designer én natuurlijk in New York. Nog steeds best charmant, maar deze serie is wel wat minder ondeugend dan het origineel.

Secret Invasion (Disney+)

Deze nieuwe Marvel-serie van Disney+ draait helemaal om de geheime dienst. Wie vertrouw je? In de serie zien we onder andere Samuel L. Jackson, Emilia Clarke en Ben Mendelsohn, die een verhaal uitbeelden over Nick Fury en Talos die de Skrulls trachten te stoppen, nu die het Marvel-universum zijn binnengedrongen. De vergelijkingen met Star Wars-serie Andor worden al getrokken, dus als dat helemaal in jouw straatje paste, dan deze superheldenvariant waarschijnlijk.

De Jacht op de Jaguar (Videoland)

Het Perfecte Plaatje is een heerlijk programma, vooral omdat het zowel kijker als deelnemer weet te inspireren vaker en betere foto’s te maken. Zo ook Humberto Tan, die er zelfs een eigen serie over maakte. Hij gaat in Suriname op zoek naar deze prachtige kattensoort. Met heel mooie beelden, maar ook een heel verdrietig verhaal. Dat is De Jacht op de Jaguar en die staat nu op Videoland.

Battlestar Galactica (SkyShowtime)

Het is een serie die veel fans veel te kort vonden duren. Het was ambitieus, het was sci-fi en het was vol met acteurs die niet zo standaard waren. Battlestar Galactica draait om koloniën in de ruimte, waar de mens leeft. Het gaat om 12 koloniën op 12 planeten en de mensen willen graag vrede maken met Cylons, de vijand. Echter gaat dat allemaal mis en blijft er rond één ruimteschip een groep mensen over: die gaan op zoek naar de mogelijk dertiende kolonie die zou moeten bestaan.

Reacties (0)