Streamingtips #16 – Máxima, Rebel Moon en A Gentleman in Moscow

19 april 2024 2 Minuten 0 Reacties
Rebel Moon

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

A Gentleman in Moscow (SkyShowtime)

Als je door de Sovjets wordt gedwongen jezelf gevangen te zetten in een luxe hotel, dan wordt je wereld ineens heel klein. Graaf Alexander Rostov lijkt er echter het beste van te willen maken in A Gentleman in Moscow. Deze serie is gebaseerd op de historische roman van Amor Towles en biedt een hoofdrol voor Ewan McGregor.

Rebel Moon: The Scargiver (Netflix)

De Rebel Moon-filmreeks gaat door met het tweede deel, waarin de reeks wat minder om verhaal gaat, en des te meer om een groot gevecht tussen de Moederwereld en de rebellen. Een bijzondere vertelling waarin onder andere essentiële banden worden gesloten die misschien wel voor een overwinning zorgen. Met onder andere de Nederlander Michiel Huisman en gemaakt door regisseur Zack Snyder.

Conan O’Brien Must Go (HBO Max)

Presentator en comedian Conan O’Brien heeft in zijn podcast waarin hij op zoek ging naar vrienden een heleboel fascinerende mensen toegelaten en in deze serie gaat hij ook daadwerkelijk naar die vrienden toe, wat hem op speciale plekken in de wereld brengt en soms flink op zijn plek zet. 

 

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt (Videoland)

We hebben hem in Wie is de Mol? van een heel andere kant gezien, maar in Oplichters Aangepakt is hij scherp als een mes. Hij gaat in deze serie een gemakkelijk gesprek niet uit de weg, en begeeft zich soms in gevaarlijke situaties om de mensen die zijn opgelicht te helpen wanneer niemand anders dat doet. En dat doet hij met succes: niet voor niets zijn er al 10 seizoenen van deze avonturen gemaakt.

Máxima (Videoland)

We kennen Máxima Zorreguieta als een Argentijnse schone die is gevallen voor onze prins Willem-Alexander. In Máxima, dat overduidelijk is geïnspireerd door The Crown, zien we hoe deze vrouw worstelt met haar thuissituatie in Argentinië, terwijl ze zich ondertussen opmaakt voor een leven als royalty. Er is al een tweede seizoen aangekondigd, dus dat zegt wel iets over de kwaliteit van deze gloednieuwe Videoland-serie.

 

Reacties (0)