Teufel Holist M en Holist S zijn vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

27 augustus 2020 2 Minuten 0 Reacties
teufel-holist-m-black-1

Teufel doet een duit in het zakje van de markt voor slimme speakers, met de Teufel Holist M- en Teufel Holist S-speakers. Beide modellen beschikken over de (Engelssprekende) stemassistent Amazon Alexa, waardoor de muziek dus zonder app of knoppen te bedienen is.

Dit zijn de Teufel Holist M en Holist S

Met de slimme speakers Holist S en Holist M van Teufel heb je toegang tot de alle mogelijkheden van de spraakdienst Amazon Alexa. Je kunt Alexa vragen om bijvoorbeeld een timer in te stellen, eenheden om te rekenen, dingen uit te leggen, berichten op te halen, smarthomeproducten te bedienen en een grap te vertellen. Je kunt daarnaast je favoriete content bereiken dankzij rechtstreekse toegang tot streamingdiensten zoals Amazon Music, Spotify en Apple Music. Met de gratis Holist-app voor Android en iOS is het bovendien mogelijk om muziek via Napster, Tidal en TuneIn door een Holist-luidspreker af te laten spelen.

Het voor Teufel kenmerkende krachtige geluid wordt in de Holist S geproduceerd door drie passieve basmembranen, een actieve subwoofer en een naar boven gerichte, tegen een reflector uitstralende breedbandluidspreker. De reflector stuurt het geluid horizontaal in alle richtingen, waardoor overal binnen de ruimte dezelfde geluidsimpressie moet ontstaan. De aanmerkelijk grotere Holist M doet hetzelfde, maar is opgebouwd als 3-kanaals systeem met een tweeter, midrange driver en subwoofer.

De Holist M is daarnaast voorzien van een naar voren gerichte breedbandluidspreker. Dankzij deze extra drivers biedt de luidspreker naast het 360-gradengeluid ook de geluidsmodi ‘Wide’ en ‘Direct’ voor luisteraars die direct voor het apparaat zitten. De modus ‘Wide’ biedt een bijzonder ruimtelijk geluid, terwijl de modus ‘Direct’ geknipt is voor gesproken content zoals luisterboeken, hoorspelen, podcasts en het radiojournaal. De modus kan worden geselecteerd met een schakelaar aan de onderzijde van de smartspeaker.

Beide Holist-modellen hebben bovenop knoppen voor het bedienen van de weergave (vorige/volgende track, afspelen/pauzeren en volume). Die worden aangevuld met sensorknoppen voor het dempen van het geluid van de microfoon en het schakelen tussen de bluetooth- en aux-ingang. De app kan tot slot worden gebruikt als afstandsbediening voor het regelen van het volume en het selecteren van de geluidsbron. Het snelste resultaat wordt echter verkregen met gesproken instructies.

Prijs en beschikbaarheid

De Holist S heeft een adviesprijs van 249,99 euro en Holist M kost 499,99 euro. Ze zijn per direct in een zwarte of witte uitvoering verkrijgbaar via www.teufelaudio.nl.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)