Amazon Music Unlimited krijgt muziek in hi-res

18 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
amazon-music-unlimited

Amazon Music Unlimited gaat de strijd aan met onder meer Tidal en laat weten dat er nu ook muziek in hi-res aangeboden wordt. Het nieuwe abonnement wordt eerst uitgerold in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Japan.

Amazon Music Unlimited met hi-res muziek

Amazon heeft bekendgemaakt dat hi-res muziek nu beschikbaar is op Amazon Music Unlimited. Het nieuwe abonnement wordt Music HD genoemd en biedt luisteraars “de hoogste kwaliteit in muziekstreaming aan”. De dienst biedt meer dan vijftig miljoen lossless nummers aan in cd-kwaliteit; in sommige gevallen moet de kwaliteit zelfs nog beter zijn. Music HD wordt nu eerst uitgerold in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Japan. Prime-leden betalen 12,99 dollar, terwijl niet leden 14,99 dollar betalen.

In vergelijking met Tidal is dat een stuk goedkoper: die dienst met hi-res muziek kost gebruikers 19,99 dollar per maand. Het is overigens nog niet bekend wanneer Amazon de Amazon Music HD-service wereldwijd uitbrengt. Wel is duidelijk dat wanneer je al een Music Unlimited-abonnement hebt, je voor vijf dollar per maand meer al toegang kunt krijgen tot dit abonnement. Op 25 september organiseert Amazon een evenement waar nieuwe hardware wordt verwacht; misschien zien we dan wel betere Echo-speakers voorbijkomen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)