Yale presenteert Slimme Deuropener voor garage of poort

31 mei 2023 1 Minuut 0 Reacties
Yale Slimme Deuropener

Yale heeft vandaag een nieuw smarthome-apparaat geïntroduceerd. De Yale Slimme Deuropener opent poorten en garagedeuren die al zijn uitgerust met automatiseringsapparaten.

De Yale Slimme Deuropener is volgens de fabrikant eenvoudig te installeren en geeft gebruikers op slimme wijze toegang tot poorten en garages via de smartphones. Het product stelt gebruikers in staat om poorten en garagedeuren zonder afstandsbediening te openen als ze aankomen of vertrekken. Gebruikers ontvangen een melding wanneer iemand een poort of garagedeur opent of sluit, en kunnen de toegangsgeschiedenis waar en wanneer dan ook controleren via het activiteitenlogboek in de nieuwe Yale Home-app.

Je kunt op afstand permanente of tijdelijke toegang verstrekken aan familie, vrienden of dienstverleners als pakketbezorgers via een code of virtuele sleutel. Dit kan ook per tijdsblok, zodat ze enkel naar binnen kunnen op ingestelde tijden. Ook kun je een Smart Keypad toevoegen. Via de Yale Home-app heb je de mogelijkheid om de garagedeur of poort open en dicht te doen, waar je je ook bevindt. De Slimme Deuropener van Yale werkt ook met de stemassistenten Google Assistant en Amazon Alexa. Uiteraard werkt de Slimme Deuropener van Yale ook in combinatie met andere producten van de fabrikant. Denk bijvoorbeeld aan de Yale Linus, het slimme slot van het bedrijf.

Prijs en beschikbaarheid

De Yale Slimme Deuropener is o.a. verkrijgbaar bij Amazon. Onder de naam Yale Smart Opener betaal je 175 euro voor het model voor een poort en 145 euro voor het model voor de garagedeur. Ook zijn er bijbehorende Door Position Sensors te koop voor 45 euro. Meer informatie lees je op de website van Yale.

Reacties (0)