Nuki brengt universele cilinder voor zijn slimme slot uit

20 juni 2023 1 Minuut 2 Reacties
Nuki cilinder 2

Wie een slim slot koopt moet rekening houden met een compleet nieuw mechanisme in of op de deur, of een nieuwe cilinder. Wanneer je kiest voor een Nuki Smart Lock is het puur de cilinder die aan de voorwaarden moet voldoen en om het een stukje eenvoudiger te maken brengt Nuki nu een eigen, universele cilinder uit.

De Nuki universele cilinder is modulair ontworpen om iedereen in staat te stellen om hun huidige cilinder te vervangen door een exemplaar dat perfect werkt met een Nuki Smart Lock. De Nuki Universele Cilinder is niet alleen heel erg praktisch, maar ook extra veilig. Met een 3-sterren SKG-score heeft deze cilinder de hoogste beveiligingsgraad die vandaag te verkrijgen is. SKG staat voor “Stichting Kwaliteit Gevelbouw”. Zij testen al het sluit-en hangwerk op duurzaamheid en sterkte. Dit houdt in dat de cilinder onder andere beschermt tegen boren, impact en trekken. Je kan dus met een gerust hart ’s ochtends de deur toe trekken wanneer je naar het werk gaat of wanneer je op vakantie vertrekt.

De cilinder heeft ook een noodfunctie, zo kan je ten allen tijde ook binnen met een fysieke sleutel wanneer een Nuki Smart Lock aan de binnenzijde is geïnstalleerd. Een extra veiligheid om binnen te geraken wanneer je je smartphone niet bij de hand zou hebben of wanneer je de batterijen van je slot bent vergeten opladen. En zo kunnen ook oma en opa nog binnen zonder smartphone.

Nest Doorbell-7
Lees ook

De beste slimme deurbellen en deursloten van dit moment – 2022 / 2023

Reacties (2)