‘Nuki bereidt komst deur met ingebouwd slim slot voor’

06 oktober 2020 1 Minuut 2 Reacties
Nuki Smart Door

In de Nuki-app is informatie opgedoken over een nieuw slot dat ingebouwd lijkt te worden in een deur. Het product heet de Nuki Smart Door.

Afgelopen maand heeft Nuki verschillende nieuwe producten aangekondigd, waaronder een witte variant van het Nuki deurslot en een battery pack. Dat lijkt echter niet alles waar het bedrijf aan gewerkt heeft. In de Nuki-app is namelijk informatie opgedoken over een slot dat ingebouwd lijkt te worden in een deur.

Er is nog niets over aangekondigd, maar in de officiële Nuki-app is momenteel een nieuw product van het bedrijf te zien. Het product heeft de naam ‘Smart Door’ meegekregen en puur kijkend naar de afbeeldingen lijkt het te gaan om een deur waarin het slimme slot van Nuki verwerkt zit. Het enige dat op de deur zichtbaar is, is de bekende LED-ring en een normale klink. Ook de cilinder is gewoon zichtbaar op de deur, wat lijkt te bevestigen dat alle mechanismen in de deur zelf verwerkt zitten. Nuki gebruikt de slogan ‘Nuki Inside’ in de afbeeldingen van de Smart Door, wat doet vermoeden dat het bedrijf samenwerkt met meerdere deurfabrikanten die de techniek van Nuki in hun deuren verwerken.

Wat we precies van de Nuki Smart Door kunnen verwachten is nog onduidelijk. Nuki heeft zelf nog geen details vrijgegeven over de techniek, de mogelijkheden en de prijs. Ook is het nog maar de vraag of veel mensen een hele deur willen vervangen voor een slimme variant of de voorkeur geven aan het plaatsen van een slim slot op de deur.

Advertentie

Lees ook onze review van het Nuki Smart Lock 2.0.

Reacties (2)