Nuki kondigt oplaadbare Power Pack, Limited Edition-slot en meer aan

08 september 2020 2 Minuten 0 Reacties
nuki-ifa-2020-1

Nuki heeft tijdens een online event een aantal nieuwe dingen gepresenteerd, waaronder de Power Pack en een Limited Edition-slot.

Nuki heeft veel te melden

Eén van de eerste dingen die de slotfabrikant aankondigt is de Nuki Club. Dat is een gratis lidmaatschap voor klanten van het bedrijf. Je kunt je meteen na het installeren van het slot aanmelden of op elk gewenst moment binnen de app van het bedrijf, beschikbaar voor Android en iOS. Alle voordelen, zoals aanbiedingen en andere merken van slimme huisproducten, kun je bekijken via je persoonlijke Club-account.

De Nuki Smart Lock 2.0 krijgt een make-over in de vorm van een witte variant, die als Limited Edition tijdelijk op de markt komt. Dit product wordt samen met de Bridge en nieuwe Power Pack (daar later meer over ) verkocht. De witte lijn is vanaf oktober 2020 beschikbaar in de officiële webshop, tegen een verkoopprijs van 299 euro. Om een witte variant te bemachtigen, kun je je registreren op de pre-orderlijst. Let wel op: het betreft een gelimiteerde oplage!

De eerdergenoemde Nuki Power Pack is een oplaadbaar product dat compatibel is met alle Smart Lock-generaties. Het is een oplaadbare accu voor het slimme slot van het bedrijf, waardoor je dus niet moeilijk hoeft te doen met usb-kabels. De Power Pack beschikt over twee usb-poorten; je kunt de pack opladen met de meegeleverde kabel. Het is zelfs mogelijk om het Power Pack op te laden wanneer het op je Smart Lock is aangesloten. Op die manier kan je je slot van een constante voeding voorzien. Wanneer de Power Pack volledig is opgeladen, kan hij het Smart Lock tot twaalf maanden van stroom voorzien. Via pushmeldingen op de Nuki-app krijg je een waarschuwing als het batterijniveau onder de twintig daalt.

De Nuki Power Pack zal vanaf oktober 2020 beschikbaar zijn in de Nuki online shop een verkoopprijs van 49 euro.

Dan is er nog de nieuwe installatieservice. Ook al worden producten ontworpen met een gemakkelijke installatie in het achterhoofd, kan het toch gebeuren dat je niet helemaal weet hoe iets moet (wat voor bij de Nuki Opener het geval kan zijn). Om antwoord te bieden op die vraag, biedt de fabrikant vanaf herfst 2020 een installatieservice aan.

De service zal om te beginnen worden aangeboden in Wenen, München, Berlijn, Düsseldorf en Keulen. Later zal de dienstverlening worden uitgebreid naar andere steden. Het installeren van een slot 59 euro, terwijl het installeren van de Opener 99 euro kost. Je kunt ook beide producten samen laten installeren, voor 129 euro.

Reacties (0)