Nooie komt met deurbelcamera Nooie Cam Doorbell

16 maart 2021 2 Minuten 0 Reacties
Nooie doorbell cam

Een nieuwe deurbel nodig? Als je al producten van Nooie in huis hebt, dan kan de nieuwe Doorbell Cam een optie zijn. Hij valt op door zijn beige uiterlijk en gestroomlijnde vorm.

Smarthomemerk Nooie komt voor het eerst met een deurbel. Het bedrijf, bekend van slimme beveiligingscamera’s en slimme lampen, heeft de Nooie Cam Doorbell gepresenteerd. De 5G-deurbel bevat bewegingsdetectie, 2K-resolutie beelden met een groothoeklens en twee-weg-audio waardoor je een gesprek kunt voeren met de persoon die voor de deur staat.

De nieuwe deurbelcamera kan met Alexa en Google Home samenwerken, naast uiteraard een samenwerking met de andere slimme producten van Nooie, zoals sensoren, slimme stopcontacten en lampen. In de Cam Doorbell zit een batterij van 10.000 mAh die flink wat tijd moet meegaan. Hierdoor kun je hem bovendien draadloos installeren. 

Nooie Cam Doorbell

Waar de meeste deurbellen wit of zwart zijn, komt Nooie met een vrij elegante, beige kleur. De vorm is langwerpig met afrondingen en onder de camera en de sensor zit een grote knop met het logo om mee aan te bellen. Er is geen maandelijks abonnement voor de deurbel, maar het kost wel extra om gebruik te maken van de cloud of van een SD-kaart om beelden op te slaan. Er zit geen gezichtsherkenning op, maar wel kijkt de sensor naar de vorm van je lichaam om mensen te herkennen.

Advertentie

Mocht je bang zijn dat de deurbel wordt gestolen: er zit een slotmechanisme in. Bovendien klinkt er een sirene als je het apparaatje probeert te verwijderen. De deurbel maakt gebruikt van de Nooie-app en Nooies eigen platform en werkt hierdoor niet met het Tuya-platform. De deurbel is mede mogelijk gemaakt door een succesvolle Indiegogo-campagne vanuit het bedrijf zelf. Hierbij werd gevraagd om 4,183 euro, maar er is uiteindelijk 72,358 euro opgehaald door 861 backers. 

Prijs en beschikbaarheid

Bij de Nooie Cam Doorbell zit een basisstation en een Chime. Het pakket moet 149 dollar (125 euro) kosten. De deurbel is verkrijgbaar via de website van Nooie en Amazon.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)