LILIN introduceert nieuwe range zwarte beveiligingscamera’s

25 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
Lilin cameras

LILIN, fabrikant van beveiligingscamera’s in de domotica-industrie, gaat mee in de trend dat er steeds meer (nieuwbouw)woningen voorzien worden van zwarte kozijnen en gevels.

Dit doet het bedrijf met een compleet nieuwe range van zwarte camera’s.

Het bedrijf is sinds 1980 aanwezig in de beveiligingscamera-industrie en biedt diverse IP-video beveiligingsoplossingen. De range is zeer breed en varieert van analoge CCTV, IP, 4K en high speed camera’s tot deurintercoms en NVR’s. LILIN biedt integratie met alle leidende controle-oplossingen en domoticasystemen. Zo integreren de camera’s en NVR’s met merken als RTI, Crestron, AMX, Control 4, Savant en URC. Alle camera’s en NVR’s zijn te besturen en controleren via één enkele control driver, wat het systeem eenvoudig en flexibel maakt.

Met een compleet nieuwe range van zwarte camera’s kan de installateur de beveiligingscamera’s vanaf nu plaatsen zodat ze, desgewenst, wegvallen in de achtergrond van een zwarte gevel, kozijn of dakoverstek. De LILIN range van zwarte camera’s omvat dome-, bullet- en zogeheten turretcamera’s. Turretcamera’s hebben een aparte videolens en IR-verlichtingslens zodat er geen reflecties in het beeld kunnen ontstaan. Hier hebben standaard domecamera’s bij gebruik van de IR-verlichting, of als ze vies worden. nog wel eens last van.

Advertentie

Ook de nieuwe aanwinst, de MR6822, is in het zwart te verkrijgen. Deze mini-dome is 67mm in doorsnede en komt met diverse features: IR-verlichting tot 30 meter, Wide Dynamic Range, HDR, Intelligent Video Surveillance (IVS), digitale PTZ en Sense up + (night vision). Natuurlijk werkt deze camera ook met de LILIN-driver voor controle- en domoticasystemen van derde partijen zoals bijvoorbeeld Crestron, RTI, Control4 en Savant.

Reacties (0)