Action komt ook met indoor camera en schijnwerper met sensor

16 november 2020 1 Minuut 13 Reacties
LSC Smart Connect groot

Naast een nieuwe videodeurbel en outdoor camera komt Action ook met een indoor camera en led-schijnwerper in de LSC Smart Connect-serie.

Afgelopen zaterdag kon je lezen dat winkelketen Action nieuwe smarthome-producten op de markt brengt binnen de LSC Smart Connect-serie. Toen werd bekend dat het ging om een videodeurbel en een outdoor camera. Na contact met de Action kunnen we vertellen dat er nog twee nieuwe producten verschijnen.

Naast de outdoor camera en de videodeurbel voegt Action ook een beveiligingscamera voor in het huis toe aan het assortiment. Deze camera filmt met een hd-resolutie van 1080p en is eenvoudig aan te sluiten op je eigen wifi-netwerk. De videobeelden in hd-kwaliteit kun je terugkijken via je smartphone. Heb je dus te maken met eventuele indringers, dan word je direct op de hoogte gesteld door middel van notificaties.

Het andere nieuwe product binnen de LSC Smart Connect-serie is de led-schijnwerper. Deze ledlamp met bewegingssensor kun je eenvoudig aan een wand bevestigen. Via de LSC Smart Connect-app kun je de helderheid en tijdsduur aanpassen op je smartphone. Je kunt je gehele oprit of entree met deze schijnwerper in de gaten houden, want de led-schijnwerper levert maar liefst 1500 lumen.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe producten zijn per direct verkrijgbaar in de winkels van Action. De prijzen zijn als volgt:

LSC Smart Connect Video Deurbel met wifi 1080p hd: 37,95 euro
LSC Smart Connect Camera Outdoor 1080p hd: 34,95 euro
LSC Smart Connect Camera Indoor 1080p hd: 24,95 euro
LSC Smart Connect schijnwerper LED met sensor 20W: 13,95 euro

Bekijk de nieuwe producten op de website van Action. Lees ook de review van de eerste serie LSC Smart Connect-producten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (8)

Kees Vlees

Kees Vlees
16 november 2020 om 14:34

Geachte,

De indoorcamera heb ik al twee maanden hier hangen, zo nieuw is die niet? De Led floodlight lamp is volgens mij wel nieuw, benieuwd hoe deze werkt.

Inloggen
Aleida

Aleida
16 november 2020 om 15:48

Goedemiddag,

Ik heb de indoorcamera al een tijdje geleden gekocht. Gaat het hier om een nieuwe versie dan? Ik hoop het niet, want dan heb ik dus een verouderd model staan :(.

Groetjes en hoor het graag,
Aleida

Inloggen
Joseppe

Joseppe
17 november 2020 om 19:44

Hoezo verouderd?. Als hij werkt dan werkt hij toch.
Heb twee jaar geleden een netwerk camera bij de Action gekocht. Functioneert nog steeds prima en zelfs de firmware en bijbehorende app worden regelmatig geüpdatet.

Inloggen
Jesse

Jesse
17 november 2020 om 22:47

Ik heb de outdoor cameras gekocht en wat ik zeker fijn vind is dat de data niet in de cloud word opgeslagen maar locaal op sd kaart in de camera zelf

Inloggen
peter

peter
17 november 2020 om 16:13

Hoe kan ik de LED floodlight toevoegen op de website?

Inloggen
Paul

Paul
17 november 2020 om 22:30

Wanneer komt de schijnwerper en het deurcontact?

Inloggen
BlueNET

BlueNET
23 november 2020 om 14:13

Deze zijn inmiddels op de markt

Inloggen
Jesse

Jesse
17 november 2020 om 22:48

Ik heb de outdoor cameras gekocht en wat ik zeker fijn vind is dat de data niet in de cloud word opgeslagen maar locaal op sd kaart in de camera zelf

Inloggen
Ron

Ron
18 november 2020 om 19:00

Een outdoor camera waarbij de data lokaal op een SD kaartje wordt opgeslagen is zeker heel handig voor de inbreker, want zo kan die gelijk zijn eigen opnames meenemen.

Inloggen
Johan

Johan
20 november 2020 om 23:06

Kunnen de beelden ook op een eigen cloud / server of op eigen telefoon worden opgeslagen, anders dan op de SD kaart in die camera. Een outdoor camera hangt meestal buiten bereik. Nogal onhandig om telkens een ladder te pakken om een SD kaart uit je outdoor camera te trekken om beelden te bekijken.

Inloggen
jeroen

jeroen
23 november 2020 om 13:37

Je kan de beelden gewoon bekijken via de app. Deze heeft wel toegang tot de SD kaart.

Inloggen
Heleen

Heleen
24 november 2020 om 19:17

Weet iemand of het mogelijk is om meerdere van deze camera’s te koppelen? Zowel indoor als outdoor? En dan te bekijken op 1 app.

Inloggen
Peter

Peter
24 november 2020 om 19:20

wat gebeurt er zodra het geheugenkaartje vol is? Overschrijft de camera het geheugenkaartje opnieuw, of moet het geheugenkaartje verwijderd, geformatteerd en teruggeplaatst worden?

Inloggen