Action voegt slimme deurbel met WiFi aan assortiment toe

14 november 2020 1 Minuut 14 Reacties
Action deurbel camera 1

Action komt met een slimme deurbel en een beveiligingscamera die beiden op WiFi werken en compatibel zijn met het Tuya-platform.

De Action zet de laatste maanden vol in op het slimme huis. Het bedrijf heeft al aardig wat slimme producten in het assortiment maar daar worden nu twee producten aan toegevoegd die nog meer mogelijkheden ontsluiten. Action komt namelijk met een slimme deurbel en een beveiligingscamera die beiden op WiFi werken en compatibel zijn met het Tuya-platform.

Action slimme deurbel en buitencamera

De LSC Smart Connect Videodeurbel is de eerste videodeurbel die Action op de markt brengt en met een prijs van 37,95 euro is het ook meteen één van de goedkoopste slimme deurbellen die je kunt kopen. Wederom is het een product dat gebaseerd is op net Tuya-platform, waar ook alle andere slimme producten van Action op draaien. Opvallend is dat er veel bedrijven zijn die Tuya-producten op de markt brengen, waaronder Woox, HEMA en Marmitek in Nederland, maar dat de prijzen voor vergelijkbare producten nogal kunnen verschillen. Action laat met de deurbel wederom zien een agressieve prijsstrategie te voeren.

De deurbel is voor minder dan 40 euro aardig uitgerust. Het apparaat komt met een 1080p-camera, een kijkhoek van 145 graden, een microfoon en luidspreker, 2.4GHz WiFi en is zonder trafo te installeren. De deurbel is in de app van LSC Smart Connect te gebruiken maar kan ook middels andere op Tuya gebaseerde apps gebruikt worden, waaronder Smart Life.

Advertentie

De LSC Smart Connect Outdoor IP Camera is een beveiligingscamera voor buiten. Het model is bestand tegen regenen wind, beschikt over een 1080p-camera en heeft een zwarte afwerking meegekregen. Het apparaat kost 34,95 euro.

Lees ook onze review van Action LSC Smart Connect.

Reacties (14)