LG doet een belofte voor drie grote Android-updates

08 april 2021 1 Minuut 0 Reacties
LG Wing

LG heeft meer duidelijkheid gegeven over het aankomende updatebeleid nu het bedrijf gestopt is op de smartphonemarkt.

Afgelopen maandag liet LG weten om uit de smartphonemarkt te stappen. Hoe moest het nu met de software-updates van de nieuwste toestellen die nog zijn verschenen? Twee dagen geleden bleek dat de Zuid-Koreaanse fabrikant in ieder geval nog Android 12 naar een select aantal toestellen wilde brengen. Vandaag is er meer duidelijkheid over het aankomende updatebeleid. En dat lijkt goed nieuws te zijn.

LG heeft namelijk de belofte gedaan dat het nog drie jaar Android-updates gaat verzorgen voor nieuwe smartphones. Het gaat hierbij om premium-toestellen die tot drie iteraties van de nieuwe Android-versie gaan krijgen. De drie OS-updates garantie geldt voor de G Series, V Series, Velvet en de Wing. Toestellen in de K Series en de LG Style krijgen twee grote Android-updates.

LG blijft in het tweede kwartaal produceren

In hetzelfde statement liet de Zuid-Koreaanse fabrikant ook weten dat het nog contractuele verplichtingen heeft met telefoonmaatschappijen en partners. Het zal ook in het tweede kwartaal dus nog smartphones blijven produceren uit één van de eerder gelanceerde series. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je geen grote Android-updates meer zult krijgen. De kans bestaat dat je straks een smartphone van LG voor een scherpe prijs kunt aanschaffen, nu het bedrijf heeft besloten om te stoppen op de smartphonemarkt. Qua specificaties is er helemaal niets mis met de smartphones van LG.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)