‘Honor werkt aan eigen opvouwbare smartphone onder Magic-merknaam’

03 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
Honor

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Honor achter de schermen aan een opvouwbare smartphone onder de Magic-merknaam.

Sinds kort staat Honor geheel op eigen benen, aangezien Huawei de oude jongerentak verkocht heeft. Dat betekent dat het merk nu vrij is om te doen te laten wat het wil. En het lijkt erop dat de fabrikant de ruimte pakt om een opvouwbare smartphone te produceren.

Opvouwbare smartphone van Honor?

Het nieuws is afkomstig van Weibo, een site die je het beste omschrijven kunt als een Chinese versie van Twitter (via Pocketnow). Naast Oppo en Xiaomi lijkt het er dus op dat we binnenkort nog een nieuw merk kunnen verwelkomen op de nieuwe markt. De opvouwbare smartphone van de oude Huawei-tak moet vallen onder de Magic-merknaam en moet ergens in 2021 op de markt verschijnen.

Hoe de opvouwbare Honor-smartphone er precies uit komt te zien, is nog onduidelijk. Het uiteindelijke product gaat in elk geval een zware strijd tegemoet. Zo werkt Samsung ondertussen aan opvolgers van de Z Flip- en Fold-telefoons, terwijl ook Huawei klaarstaat met een nieuw model.

Advertentie

Daarnaast lijkt het erop dat Samsung het scherm van de aankomende opvouwbare smartphone gaat leveren. Het paneel moet bovendien beschikken over Ultra Thin Glass (zoals op de Z Flip), wat doet vermoeden dat we dus een soortgelijk model gaan krijgen. Niets is echter bevestigd momenteel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)