T-Mobile brengt nieuwe TV Anywhere-app met on-demand terugkijken uit

02 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
T-Mobile TV Anywhere

T-Mobile heeft zijn TV Anywhere-applicatie vernieuwd. De nieuwe versie van de app is voorzien van diverse nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om on-demand tv terug te kijken, cloudopnamen te bekijken en tot maximaal 125 zenders live te bekijken.

Met de TV Anywhere-app van T-Mobile heb je toegang tot het nagenoeg complete Nederlandse tv-aanbod en tal van buitenlandse zenders. Via de app zijn maximaal 125 zenders live te bekijken, waaronder een aantal betaalzenders. De applicatie werkt op smartphones, tablets, laptops en desktop computers. Daarnaast is de app compatibel met de Google Chromecast.

Met de nieuwe app is het mogelijk om tv-programma’s tot zeven dagen terug te kijken en daarnaast kunnen abonnees met een abonnement voor cloudopnamen de app nu gebruiken om deze opnamen in te stellen en te bekijken. Als je gebruikersprofielen hebt ingesteld voor je settopbox dan worden deze met de nieuwe app ook ondersteund. Alle nieuwe functies van de app komen ook naar de T-Mobile-app voor de Apple TV, waarmee volgens het bedrijf zelf een beeldkwaliteit gerealiseerd moet worden die vergelijkbaar is met de beeldkwaliteit van de settopbox. De Apple TV-app van T-Mobile is wel alleen te gebruiken wanneer je een internet- en televisieabonnement van T-Mobile hebt.

De TV Anywhere app wordt kosteloos beschikbaar gesteld bij het abonnement T-Mobile TV. T-Mobile TV is uitsluitend af te nemen in combinatie met een internetabonnement van T-Mobile Thuis vanaf 15 euro per maand.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)