Gesponsord Mobile Gesponsord door T-Mobile

Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy S23 in Augmented Reality (ADV)

06 februari 2023 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy AR 2160

Samsung heeft de nieuwe Galaxy S23-serie officieel gelanceerd en de nieuwe smartphones zijn per direct verkrijgbaar. Ben jij toe aan een nieuwe smartphone en ben je benieuwd of het iets voor je is? T-Mobile heeft een speciale Galaxy S23 experience in augmented reality ontwikkeld waar je de nieuwe smartphones zelf kunt ontdekken.

In de Samsung Galaxy S23 Augmented Reality Experience maak je een digitale reis en kun je zelf ontdekken waarom de Galaxy S23-serie de beste smartphoneserie van dit moment is. Komt het door de razendsnelle hardware met de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy? De ongeëvenaarde camera’s waarmee je alles in het leven vast kunt leggen? Het premium design met de floating camera’s? De vijf jaar ondersteuning met beveiligingsupdates? Of zorgt een combinatie van al deze factoren ervoor dat de Galaxy S23-serie de heetste smartphoneserie van dit moment is? Je komt er nu zelf achter in augmented reality. En het goede nieuws is, je hoeft er helemaal geen app voor te downloaden, maar kunt direct starten.

 

Ga nu op ontdekking in augmented reality

Tijdens deze ontdekkingsreis kom jij erachter of de nieuwe Galaxy S23 iets voor je is. Zo ontdek jij de nieuwe Galaxy S23-serie gewoon vanuit je eigen huiskamer. T-Mobile en Samsung laten je kennismaken met alle mogelijkheden van de nieuwe smartphones. Ontdek de krachtige camerafuncties, de vele personalisatiemogelijkheden en de meest verfijnde hardware. Niet voor niets heeft Samsung de tagline ‘Create your Epic’ in het leven geroepen bij deze toestellen. De epische ervaring begint al bij de AR-experience van Samsung en T-Mobile. Durf jij deze ontdekkingsreis samen met ons te maken? Start de AR-experience nu direct.

Nu verkrijgbaar bij T-Mobile

Ben jij net zo enthousiast als wij over de Samsung Galaxy S23-serie?  Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Mag je verlengen of wil je een nieuw abonnement afsluiten? Bij T-Mobile sluit je nu extra voordelig een abonnement af voor een toestel uit de Samsung Galaxy S23-serie. De nieuwe smartphones zijn nu verkrijgbaar. Lees meer over de Samsung AR experience.

Reacties (0)