Gesponsord Mobile Gesponsord door T-Mobile

De epische Samsung Galaxy S23-serie is nu verkrijgbaar (ADV)

03 februari 2023 3 Minuten 0 Reacties
Samsung Galaxy S23

Samsung heeft de nieuwste high-end smartphones voor 2023 gelanceerd. De Samsung Galaxy S23-serie bestaat uit drie verschillende toestellen en combineert razendsnelle hardware met de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 met zeer krachtige camera’s van 50 Megapixel tot wel 200 Megapixel in de Galaxy S23 Ultra. Zo maak je de mooiste foto’s met een hoog dynamisch bereik en krijg je heldere foto’s boordevol kleur en detail. Zelfs in de nacht met de verbeterde nachtmodus Nightography.

De Samsung Galaxy S23-serie bestaat uit de Galaxy S23, de iets grotere Galaxy S23+ en het ultieme high-end toestel, de Galaxy S23 Ultra. Welk toestel binnen de serie je ook koopt, je kunt jarenlang vooruit. Samsung garandeert vijf jaar lang beveiligingsupdates voor je nieuwe smartphone in de Galaxy S23-serie. We stellen de nieuwste smartphones van Samsung graag aan je voor.

Galaxy S23

Het reguliere model is de Samsung Galaxy S23. Dit is het compactste en tevens het goedkoopste model in de serie, maar vergis je niet. Dit toestel heeft alles in huis wat je nodig hebt om creatief te zijn. Zo vind je op dit toestel een AMOLED FHD-scherm van 6,1-inch, zodat al je favoriete content scherp en in mooie, volle kleuren getoond wordt. Het toestel is voorzien van een premium design met aluminium frame en je kunt kiezen uit diverse kleuren. De batterij in het toestel gaat langer mee dan bij de voorgangers, dus daar hoef je je overdag geen zorgen over te maken. Samsung wil je met de Galaxy S23 alle tools in handen geven die je nodig hebt om de beste content te maken. De 50 Megapixel Camera in de Galaxy S23 is alles wat je nodig hebt om creatief te zijn, of je nu de vetste foto’s wilt maken of de leukste video’s voor TikTok.

Galaxy S23+

Vraag je net wat meer van je nieuwe smartphone? Dan is daar de Galaxy S23+. In de basis grotendeels gelijk aan de reguliere Galaxy S23, maar met een aantal upgrades. Zo is het AMOLED FHD-scherm met 6,6-inch net wat groter. Handig voor als je ook wel eens een film of serie van je favoriete streamingdienst wilt bekijken. Je hoeft je ook bij dit toestel geen zorgen te maken over de batterij. Die is met 4.700 mAh namelijk een stukje groter en kun je bovendien razendsnel opladen met 45W Fast Charging. Is het geheugen van je huidige telefoon altijd vol? Ook dat probleem behoort tot het verleden met de Galaxy S23+. Je hebt direct 256 GB opslaggeheugen tot je beschikking. Standaard dubbel zoveel opslagruimte in vergelijking met het basismodel van de reguliere Galaxy S23. Zo heb je genoeg opslagruimte voor al jouw favoriete apps, foto’s en video’s.

Galaxy S23 Ultra

De Samsung Galaxy S23 Ultra is hét topmodel van 2023. Het toestel heeft met het AMOLED QHD-scherm van 6,8-inch het scherpste display binnen de serie. Daarnaast wordt dit toestel met de stylus van Samsung, de S Pen, geleverd. Zo combineer je plezier met creativiteit en kun je dit toestel ook zakelijk heel goed gebruiken. Alle camerafuncties van de andere twee toestellen in de serie zijn hier aanwezig, maar dan beter en krachtiger. Dat zien we aan de 200 Megapixel Ultra Wide Camera en geavanceerde AI-technologie. Je kunt met dit toestel verder inzoomen dan ooit. Gebruik 10x optische zoom of ga voor de 100x Space Zoom om de maan en de sterren van dichtbij te fotograferen.

Nu verkrijgbaar bij T-Mobile

Kun je verlengen of wil je een nieuw abonnement afsluiten? De nieuwe Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ of Galaxy S23 Ultra zijn nu verkrijgbaar. Bekijk de Samsung S23 bij T-Mobile. Kies uit de kleuren Lavender, Green, Cream en Phantom Black en profiteer direct van de beste prijs.

Reacties (0)