Gesponsord Mobile Gesponsord door T-Mobile

Waarom de samenwerking tussen Google en T-Mobile goed is voor jou (ADV)

24 oktober 2022 4 Minuten 0 Reacties
Google Pixel smartphone 2023

In Nederland hebben we er een flinke tijd op moeten wachten: de introductie van Google Pixel-telefoons. Dankzij provider T-Mobile kon dit eindelijk gebeuren.

Via T-Mobile kun je momenteel in Nederland de Google Pixel 7 en Google Pixel 7 Pro bestellen met een abonnement. Heel vreemd is dat niet, aangezien de telecomprovider al jarenlang garant staat voor het beste aanbod aangaande de nieuwste smartphones. Aangezien de merken Ben en Tele2 onder T-Mobile vallen, kunnen (aanstaande) klanten van die bedrijven ook rekenen op een flink aanbod Google-telefoons. Via Ben kun je straks ook de betaalbare midrange smartphone Pixel 6a aanschaffen, terwijl Tele2 het op de premium markt houdt.

Online veel buzz

Voordat Google en T-Mobile officieel de samenwerking bekendmaakten, gingen er een aantal spannende dagen aan vooraf. De Pixel-maker lichtte eerder al een tipje van de sluier op, terwijl de provider enkele aanwijzingen gaf over de introductie. Daardoor was er online veel buzz over de mogelijke introductie van de Pixel-telefoons in Nederland. En dat was dus niet voor niets, aangezien de drie genoemde telefoons sinds donderdag 13 oktober eindelijk en officieel in Nederland verkrijgbaar zijn. Daar hebben veel mensen zeven jaar op moeten wachten…

“T-Mobile vindt het belangrijk dat iedereen toegang krijgt tot de mogelijkheden die de technologie te bieden heeft”, zegt Onno Rip, Vice President Consumer Sales & Terminals bij T-Mobile Nederland. “Daarom lopen we altijd voorop, zodat we bestaande en nieuwe klanten de nieuwste en beste smartphones kunnen blijven aanbieden. In combinatie met ons mobiele netwerk, dat bekend staat als één van de best presterende netwerken in de wereld, biedt dit onze klanten een ongekende gebruikservaring.” T-Mobile is dan ook – terecht – ongekend trots op deze samenwerking.

Wat biedt de Pixel 7-serie?

Dat klinkt natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar wat biedt die Pixel 7-serie nou eigenlijk? Nou, genoeg om van te houden. Naast een nagenoeg onaangetaste Android-ervaring haal je met een Pixel 7 of Pixel 7 Pro fantastisch ogende hardware in huis. Beide smartphones voelen en ogen ontzettend premium, dankzij de hoogwaardige materialen die Google uitkoos. Ze liggen lekker in de hand, zijn best licht voor hun formaat en bieden een riant oled-scherm aan waar de kleuren van afspatten. Nee, het is niet voor niets dat T-Mobile zo ongelooflijk blij is de rol van provider te kunnen vervullen.

De Pixel 7-lijn biedt bovendien een aantal exclusieve functies aan die je niet op andere smartphones aantreft. Wat denk je van de Titan M2-beveiligingschip, waarmee je data beter beschermd is dan ooit? Of de Tensor G2-processor, die Google zelf ontwikkelde? Die processor is snel, capabel en biedt unieke camerafuncties aan die je nergens anders aantreft. Zo kun je objecten en mensen verwijderen uit foto’s, middels de magische gum, en is het mogelijk foto’s scherp te stellen nadat ze al gemaakt zijn. Het maakt dan niet uit of dit oude foto’s zijn, van vroeger, of foto’s die je net maakte.

Wanneer je een Google Pixel 7 of Pixel 7 Pro aanschaft, dan krijg je bovendien de komende vijf jaar (!) toegang tot een gratis VPN. Dat is een beschermde verbinding op het internet, waarbij zelfs T-Mobile en Google niet kunnen zien wat je uitspookt online. Da’s wel zo veilig. Het paradepaardje van de Pixel-lijn is – tot slot – al jaren het uitgebreide camerasysteem. Google laat hiervoor hardware en software naadloos met elkaar samenwerken, waardoor je altijd de beste foto’s maakt. En ja, met de eerdergenoemde softwarefuncties, krijg je ook achteraf nog wat hulp, indien nodig.

Nu verkrijgbaar bij T-Mobile

Mocht je om de één of andere redenen toch nog ergens over twijfelen, dan bieden we graag nog een optie aan waar je enthousiast van wordt: de augmented reality-experience van T-Mobile. Die bekijk je exclusief op je huidige smartphone, ongeacht het model. Check deze link op je telefoon en volg de stappen op die in beeld verschijnen. De website zet onder meer een portaal van prachtige bloemen in je huiskamer neer en neemt je mee langs alle belangrijkste Pixel-functies. En je kunt zelfs de Pixel alvast uitpakken, zodat je weet waar je aan begint.

Kortom: T-Mobile heeft meer dan genoeg redenen om de Pixel-telefoons in het assortiment op te nemen. En jij hebt nu waarschijnlijk meer dan genoeg redenen om – net als de provider – enthousiast te zijn over deze samenwerking, die lang genoeg op zich heeft laten wachten. Het enige wat je nu nog te doen staat, is te kiezen welk model je wil. Vervolgens kies je een kleur en de opslagconfiguratie en binnen enkele kliks heb je één van de twee boeiende toestellen besteld. Op de website van de provider lees je meteen wat je daarna maandelijks kwijt bent.

Reacties (0)